Het echte kamperen

Omdat het echte kamperen zorgeloos kamperen moet zijn.

Vouwwagens van Aart Kok

Aart Kok is er voor de echte kampeerder, die de charme en sfeer van slapen onder tentdoek kent, maar ook weet wat een comfortabel bed met een mens kan doen. De vouwwagens van Aart Kok zijn voorzien van de snelste opzetsystemen en optioneel uit te breiden met een moderne keuken. Daarmee brengt Aart Kok het beste van twee werelden samen: het authentieke kampeergevoel gecombineerd met alle moderne gemakken die de vakantie zorgeloos maken.

Lees meer

Frequently Asked Questions

Waarom een vouwwagen van Aart Kok?

De vouwwagens van Aart Kok zijn stijlvol en duurzaam, gemaakt voor puur kampeerplezier. Geïnspireerd op de karakteristieke piramidetenten van De Waard en stuk voor stuk ontwikkeld met oog voor detail en materialen van de hoogste kwaliteit. Het tentdoek is standaard van puur katoen: koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Met de luxe opties zoals extra luifels, zijtenten, slaapcabines of een keuken maak je de vouwwagen geheel passend bij jouw wensen.

Wat zijn de voordelen van een vouwwagen?

Een vouwwagen is de ideale combinatie tussen een caravan en een tent: je slaapt in de natuur onder tentdoek, maar wel in een comfortabel bed. Een vouwwagen is compact achter de auto en comfortabel op de camping. Door de moderne opzetsystemen van deze vouwwagens ben je op de camping in een mum van tijd kampeerklaar. De vouwwagen biedt daarnaast meer opbergruimte dan een tent en meer leefruimte dan een caravan.

Welke vouwwagen past bij mij?

Dat ligt aan de gezinssamenstelling. Ben je met z'n tweeën, heb je kleine kinderen of reis je met tieners? Aart Kok biedt diverse modellen vouwwagens, geschikt voor 2 tot 8 personen en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en optioneel uit te breiden met luxe functionaliteiten.

Aanbieding

Zambezi River Lodge LTD Olijfgroen

Zambezi River Lodge

7 oktober 2021

De River Lodge is de soft top variant van de Zambezi met de overbekende sportieve…

Lees meer
Meer aanbiedingen

Nieuws

Prachtplaatjes van de River Lodge

14 oktober 2021

Deze foto’s ontvingen wij van Ronald Berg, die met zijn River Lodge tent op…

Lees meer
Meer nieuws

Film

De corporate movie van Aart Kok Adventure Flagship Store

Corporate film

31 januari 2017

Bekijk onze Aart Kok Adventure Flagship Store in Heemstede. Bekijk meer handige video’s op de Aart Kok YouTube pagina.

Meer films

Bezoek ook onze andere websites