Het échte Kamperen

Het échte Kamperen

Omdat het échte kamperen zorgeloos kamperen moet zijn.

Daarom Aart Kok

Vouwwagens van Aart Kok

Aart Kok is er voor de echte kampeerder, die de charme en sfeer van slapen onder tentdoek kent, maar ook weet wat een comfortabel bed met een mens kan doen. De vouwwagens van Aart Kok zijn voorzien van de snelste opzetsystemen en optioneel uit te breiden met een moderne keuken. Daarmee brengt Aart Kok het beste van twee werelden samen: het authentieke kampeergevoel gecombineerd met alle moderne gemakken die de vakantie zorgeloos maken.

Lees meer

Frequently Asked Questions

Waarom een vouwwagen van Aart Kok?

De vouwwagens van Aart Kok zijn stijlvol en duurzaam, gemaakt voor puur kampeerplezier. Geïnspireerd op de karakteristieke piramidetenten van De Waard en stuk voor stuk ontwikkeld met oog voor detail en materialen van de hoogste kwaliteit. Het tentdoek is standaard van puur katoen: koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Met de luxe opties zoals extra luifels, zijtenten, slaapcabines of een keuken maak je de vouwwagen geheel passend bij jouw wensen.

Wat zijn de voordelen van een vouwwagen?

Een vouwwagen is de ideale combinatie tussen een caravan en een tent: je slaapt in de natuur onder tentdoek, maar wel in een comfortabel bed. Een vouwwagen is compact achter de auto en comfortabel op de camping. Door de moderne opzetsystemen van deze vouwwagens ben je op de camping in een mum van tijd kampeerklaar. De vouwwagen biedt daarnaast meer opbergruimte dan een tent en meer leefruimte dan een caravan.

Welke vouwwagen past bij mij?

Dat ligt aan de gezinssamenstelling. Ben je met z'n tweeën, heb je kleine kinderen of reis je met tieners? Aart Kok biedt diverse modellen vouwwagens, geschikt voor 2 tot 8 personen en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en optioneel uit te breiden met luxe functionaliteiten.

Wat kost een nieuwe vouwwagen?

De prijs van een nieuwe vouwwagen begint bij ongeveer € 2.500 en kan oplopen tot wel € 20.000. Het is maar net hoe veel luxe, opties en gebruiksgemak je wilt. Voor € 20.000 bedrag heb je bijvoorbeeld wel een rijklare, state-of-the-art vouwwagen met vele extra opties, zoals een kookeiland, koelkast en fietsendragers.

Wat zit er in een vouwwagen?

In een vouwwagen zit een tent met een inklapbaar frame. Door het frame uit te klappen, kun je de tent op de plaats van bestemming gemakkelijk opzetten. Afhankelijk van de uitvoering kunnen er naast een tentframe verschillende extra’s in een vouwwagen zitten, zoals een keuken, koelkast en bedden.

Hoe lang duurt het om een vouwwagen op te zetten?

Een vouwwagen opzetten kan enkele minuten tot een paar uur duren. Het hangt er maar net vanaf welk type vouwwagen je hebt. De belangrijkste handeling is het uitklappen van de tent. Met de slimme opzetsystemen van tegenwoordig kan dit binnen seconden gepiept zijn. Als de tent is uitgeklapt, staat de basis. Daarnaast kost het tijd om de voortent of luifel op te zetten, de haringen in de grond slaan en de keuken op te bouwen. Ook hier zijn vandaag de dag handige, tijdbesparende oplossingen voor.

Hoe kies ik een vouwwagen?

Een geschikte vouwwagen kiezen begint bij het in kaart brengen van je wensen en behoeften. Ga na hoeveel slaapplaatsen je nodig hebt en over welke opties je vouwwagen minimaal moet beschikken. Ook de manier van kamperen speelt een rol. Als je graag rondtrekt, vraagt dat om een andere vouwwagen dan als je voornamelijk op één plaats blijft. Heb je dit alles op een rijtje, dan kijk je of dit haalbaar is met jouw budget. Afhankelijk van wat je te besteden hebt, zul je concessies moeten doen of kun je juist extra opties toevoegen.

Aanbieding

Zambezi Original vouwwagen dicht

Zambezi Original

19 juni 2024

Het vaste deksel van de Zambezi maakt het trekkend reizen wel heel gemakkelijk. Binnen een…

Lees meer
Meer aanbiedingen

Nieuws

Zambezi Expedition vouwwagen Aart Kok

Stoere Expedition trailer

1 juni 2024

Dat moet de familie Huitsing gedacht hebben, toen ze verliefd werden op de Zambezi Original…

Lees meer
Meer nieuws

Film

Aart Kok Adventure Flagship Store

Corporate film

31 januari 2017

Bekijk onze Aart Kok Adventure Flagship Store in Heemstede. Bekijk meer handige video’s op de Aart Kok YouTube pagina.

Meer films

Bezoek ook onze andere websites