Aart Kok Vouwwagens: Omdat het echte kamperen zorgeloos kamperen moet zijn.

Het echte kamperen

Omdat het echte kamperen zorgeloos kamperen moet zijn.

Lees meer

VOUWWAGENS VAN AART KOK

Elke Aart Kok vouwwagen is bedoeld voor de tentkampeerders. Slapen onder doek, maar dan wel in een comfortabel bed, dat altijd gespreid is. Een complete kampeeruitrusting bij de hand, keurig opgeborgen onder het bed. Kortom, het echte kamperen zonder de nadelen.

Wat is het voordeel van een vouwwagen?

Kamperen met alleen maar voordelen, dat is waar het bij het kopen van een vouwwagen om gaat. Je slaapt in de vrije natuur onder doek net zoals vroeger. Je hoort de vogels en je ruikt het gras. Maar het opzetten van een vouwwagen is honderd keer simpeler dan een tent. Zo is onze Aart Kok Tuareg een van de makkelijkste vouwwagens uit ons assortiment. Daarnaast is het meenemen van een vouwwagen is honderd keer makkelijker dan een caravan. Meer tips? Kijk op onze pagina Tips & Service.

KWALITEIT BOVEN ALLES

Alle Aart Kok vouwwagens worden met oog voor detail gemaakt. Daarbij staat het ontwerp voorop. Alleen de beste tentenmakers kunnen details als uitgeholde daken, ovale ramen, ronde ritsen en kapnaden rondom zonder problemen realiseren. Handwerk en zorgvuldigheid maken het verschil. Een Aart Kok tent kun je gerust tot op de draad bekijken.

Ritsen maken een vouwwagen duur, maar ook veelzijdig en flexibel. Dat laatste vinden wij aan een vouwwagen belangrijker dan het eerste. De ritsen voor latere uitbreidingen in de vorm van achtertenten, (vario) luifels en kuipzeilen zijn altijd standaard aangebracht. Er zitten altijd slikranden en afspanpunten aan de voortent, waardoor je de tent ook zonder kuip op kunt zetten.

Aart Kok vouwwagen kopen

VOUWWAGENS MET BESTE MATERIALEN

Wij gebruiken uitsluitend katoen omdat het ademt, ventileert, isoleert en absorbeert. Koel in de zon, behaaglijk in de kou. Vocht is onder controle in een katoenen tent. Het doek dat wij gebruiken voor onze tenten (TenCate KD48) is opgebouwd uit getwijnd garen. Dat zijn twee draadjes die in elkaar gedraaid worden voor stevigheid en veerkracht. Zo kun je onze vouwwagens lekker strak opspannen, zonder dat ze hun vorm verliezen.

De materialen worden vervolgens met de hand verwerkt in een van de oudste ateliers van Nederland. Zo zijn wij flexibel in het aanpassen van de vouwwagens en het toepassen van veel varianten in kleine series.

De meeste van onze vouwwagens hebben standaard een automatische voortent, die met of zonder kuip kan worden opgezet. Verder heb je altijd rondom zicht en lichtinval door de karakteristieke loungeramen.

De corporate movie van Aart Kok Adventure Flagship Store

ONDERHOUD VOUWWAGEN

 

Met ons eigen Service Center zorgen wij dat uw vouwwagen eindeloos meegaat omdat onderhoud aan de vouwwagen en reparatie met originele onderdelen en door de bedenkers zelf worden uitgevoerd.

Lees meer

Aanbieding

Aart Kok Aanbieding Livingstone River Lodge Game Drive vouwwagen kopen

River Lodge Sale

28 mei 2020

Met de Livingstone River Lodge Tent & Trailer maak je een statement op de camping.…

Lees meer
Meer aanbiedingen

Nieuws

Groene Aart Kok vouwwagen op de camping

Deel verhalen met andere kampeerders

28 mei 2020

Hebben jullie voorgaande jaren ook op een mooie camping gestaan? Duik dan eens in onze…

Lees meer
Meer nieuws

Film

De corporate movie van Aart Kok Adventure Flagship Store

Corporate film

31 januari 2017

Bekijk onze Aart Kok Adventure Flagship Store in Heemstede. Bekijk meer handige video’s op de Aart Kok YouTube pagina.

Meer films

Bezoek ook onze andere websites