Een De Waard tent op wielen

De Zambezi Original is op de weg hoe dan ook een blikvanger vanwege het design van de wagenbak. Bovendien hebben we allerlei keuzemogelijkheden om van jouw Zambezi een uniek exemplaar te maken.

Lees meer

Samen met Piet de Waard ontwikkeld, blijft de Zambezi tenttrailer trouw aan de principes van een piramide tent. Glooiende banen, niet teveel ramen, een inritsbaar kuipzeil en zelfs de bekende varioluifel. In de basis geschikt voor 2 personen, met 2 extra plekken op het deksel voor de kids, wordt het een 4-persoons vouwwagen en met de achtertent erbij breid je de wagen uit tot 8-persoons.

De verschillen

Er zijn echter ook een paar belangrijke verschillen met een tent. Zo is de Zambezi snel en zonder haringen op elke ondergrond opzetbaar. Je slaapt onder doek, maar dan wel in een comfortabel bed. De kampeeruitrusting ligt keurig opgeborgen onder het bed. Met de Zambezi kampeer je in stijl.

De Zambezi tenttrailer volgt je ongemerkt, zonder het zicht te beperken. Omdat de bagage zich tussen de wielen bevindt, ligt het geheel als een huis op de weg. Echt iets voor mensen die geen vouwwagen willen trekken!

Kookeiland

Voor de liefhebbers van koken construeerden wij het kookeiland met een grote disseltafel voor het snijden van de mooie groente van de markt, een koelkast voor de lekkere lokale kaas, en een ruim kooktoestel voor het bereiden van de verse forel die je misschien wel zelf hebt gevangen. Het kookeiland kan worden overdekt met een luifel. Daarmee voeg je een extra vleugel aan je leefruimte toe.

Liever een keuken, die je op elke gewenste plek kunt neerzetten? Kies dan voor de aluminium disselkeuken.

Fietsen mee?

Bij de Zambezi heb je 2 opties om fietsen mee te nemen. Heb je geen keuken op de dissel, dan is er plek voor een fietsendrager. Een foto hiervan vind je in de slideshow. Heb je wel het kookeiland, dan kun je de fietsendrager achterop de vouwwagen laten monteren.

Cross-Road & Off-Road

De Zambezi Cross-Road heeft standaard 14″ aluminium wielen, traanplaat accenten en schokdempers. Voor wie van een sportieve uitstraling houdt, maar geen plannen heeft om van de weg af te gaan.

De Zambezi Off-Road heeft 15″ aluminium wielen en waterdichte lagers, een ALKO onderstel met 1000 kg as en heavy duty schokdempers. De wagenbak is waar nodig met traanplaat tegen steenslag beschermd. Deze Zambezi volgt je moeiteloos over elke route, zelfs als er van een weg geen sprake meer is.

Ben je ook benieuwd naar onze andere vouwwagens? Wij hebben de perfecte vouwwagen voor jou.