Kampeerkeukens in alle soorten en maten

Mogelijkheden vouwwagen keukens

Voor velen het meest gezellige moment van de kampeervakantie: samen met het hele gezin genieten van een uitgebreide maaltijd onder de luifel. Natuurlijk onder het genot van goede gesprekken en een mooi glas wijn. Met uitzicht op de fantastische omgeving waar jullie staan.

Aart Kok heeft een groot aanbod vouwwagens die beschikken over een keuken. Van opvouwbare kampeerkeuken uitvoeringen met een werkblad en gastoestel, tot vouwwagens met een vaste keuken die op zijn plek kan blijven staan. Tijdens het rijden bevinden deze keukens zich op de dissel of aan de achterzijde van de aanhanger, waardoor de kampeerkeuken al direct op zijn plek onder de luifel staat. De kampeerkeukens zijn van vele gemakken voorzien en stuk voor stuk uit te breiden met diverse functionaliteiten, zoals een side table of keukenluifel.

Gemak van de doorloopkeuken

De tijd van koken op een gasstelletje is voorbij. De Kariba en Kavango Game Drive modellen worden standaard geleverd met een doorloopkeuken, die ook onderweg toegankelijk is. Tijdens de reis staat de koelkast in het midden en op plaats van bestemming, plaats je hem op een handige plek. Zo heb je toegang tot het bed, zonder dat de keuken eraf hoeft. De keuken is voorzien van een kookplaat met deksel, koelkast, windschermen en veel ruimte voor al je keukengerei.

Voor wie van koken houdt: het kookeiland

Natuurlijk wil je ook op vakantie je favoriete maaltijd kunnen bereiden. Onze Zambezi Karsten, Zambezi Original en Zambezi River Camp zijn uit te breiden met een kookeiland met ruim werkblad, een koelkast en een luxe 3-pits gasstel. Overdek het kookeiland optioneel met een luifel, waarmee je niet alleen meer sfeer toevoegt, maar ook direct de leefruimte uitbreidt. Ook ideaal voor onderweg!

Vouwwagen met uitgebreide vaste keuken

Voor kookfanaten is er deze super keuken. De Tuareg Game Drive is een vouwwagen met vaste doorloop keuken. De vaste keuken beschikt over twee units met aan de ene kant een luxe 3-pits gasstel met afdekplaat en aan de andere kant een riante spoelbak met kraan. Verder natuurlijk twee stopcontacten en veel bergruimte in laden en kastjes. Het gelakte hout en roestvrij staal maken de keuken een praktisch, maar vooral ook gezellig middelpunt in de tent.

Meest luxe kampeerkeuken in vouwwagenland

Op vakantie heb je de tijd. Voor elkaar, maar ook voor het koken. Overdag slenter je langs de kleurrijke kramen over de lokale markt. Op zoek naar verse vis en heerlijke streekproducten. Om hier ‘s avonds in de vaste Livingstone River Lodge vouwwagen keuken een uitgebreide maaltijd van op tafel te toveren. Het is de meest complete keuken die je maar kunt wensen. Voorzien van alle gemakken, zoals een 3-pits gasstel met afdekplaat, stopcontacten en veel opbergruimte in (bestek)laden en kastjes. Tijdens de reis is de keuken toegankelijk en op de camping staat hij direct op de juiste plek onder de luifel, zonder dat je hem hoeft te tillen.

Aart Kok aluminium disselkeuken

Op zoek naar een kampeerkeuken die je op elke gewenste plek kunt neerzetten? Kies dan voor de disselkeuken. De lichtgewicht aluminium disselkeuken weegt slechts 28,5 kilo en is daardoor makkelijk verplaatsbaar. Ideaal voor onderweg, maar ook zeer geschikt wanneer je tijdens de vakantie meerdere plekken gaat bezoeken. Makkelijk in onderhoud, snel weer opgeborgen!

Bewonder de kampeerkeukens in onze showroom

Je bent van harte welkom in één van onze showrooms, waar we je graag verder informeren over de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van kampeerkeukens.