Slim ingedeelde kleine vouwwagens

Ga je met zijn tweeën op vakantie en ben je op zoek naar een compacte lichtgewicht vouwwagen? Aart Kok biedt verschillende kleine vouwwagens aan voor 2 personen. Deze vouwwagens zijn verrassend slim ingedeeld en doordat ze zo licht zijn heb je onderweg amper door dat je een vouwwagen achter de auto hebt. Ontdek welke kleine vouwwagen het beste bij jouw vakantieplannen past!

Voordelen van een kleine vouwwagen

Wanneer de kinderen uit huis zijn, en je met zijn tweeën op vakantie gaat of wilt rondreizen dan kan een kleine vouwwagen een goede keuze zijn. Een kleine vouwwagen biedt verschillende voordelen ten opzichte van een groter model vouwwagen. Allereerst verbruik je met een kleine vouwwagen minder benzine, waardoor je niet alleen zuiniger rijdt, maar je het ook merkt in de portemonnee. Rijd je een elektrische auto? Ook dan is een kleine vouwwagen een goed idee, aangezien je met een kleiner model vouwwagen een langere afstand kunt rijden. Tijdens het rijden heb je rondom zicht en kijk je zo over de vouwwagen heen. Dit is ook bij kleine auto’s het geval. En zelfs mensen die niet gewend zijn aan een aanhanger achter de auto zullen zich verbazen over het gemak van het rijden met een kleine vouwwagen. Tot slot staan onze kleine vouwwagens bekend om hun uiterst snelle opzetsystemen en door het compacte formaat zet je de vouwwagen ook op kleinere tentplaatsen gemakkelijk op.

Kleine vouwwagens voor 2 personen

Voor wie op zoek is naar een kleine vouwwagen is de slim ingedeelde Tuareg of de knusse River Camp de beste keuze.

Tuareg

De ​Tuareg​ is een kleine 2 persoons vouwwagen voor de kampeerder die graag rondreist. Het ontwerp van de tent is zo compact dat hij overal te plaatsen is en met slechts twee afspanpunten is dat opzetten binnen enkele minuten gebeurd. Dat compactheid niets hoeft af te doen aan de mate van comfort bewijst de Tuareg! Binnenin de tent zijn er verschillende aangename functionaliteiten en is er genoeg opbergruimte. Een goed kampeerbed en een luxe kampeerkeuken zorgen voor optimaal kampeerplezier.

River Camp

De ​River Camp​ is een opvallend compacte 2 persoons vouwwagen. Precies wat je nodig hebt, maar dan zonder onnodige ballast. De tent is compact en voor de helft op de wagen bevestigd. Hierdoor heeft de River Camp wel de uitstraling van een bijzonder mooie piramidetent, maar is het opzetten slechts het halve werk. De River Camp combineert de romantiek van een knusse piramidetent met slaapcomfort en opzetgemak.

Kies optioneel voor een luxe keuken

Bij de Tuareg en River Camp kies je optioneel voor een fijne keuken. Met de ​Tuareg Game Drive​ ervaar je optimaal kookplezier. Deze vouwwagen beschikt over de meest uitgebreide keuken uit het assortiment! En met de geweldige keuken van de ​River Camp​ kook je ook op de camping de sterren van de hemel.

Kleine vouwwagen kopen?

Je bent van harte welkom in één van onze ​showrooms​ om onze verschillende kleine 2 persoons vouwwagens te bewonderen. Onze ervaren medewerkers staan je graag te woord en adviseren je met plezier over het best passende kampeermiddel bij jouw ideale vakantie. Met vouwwagens van Aart Kok ben je verzekerd van jaren kampeerplezier!