Piramidetent op wielen

Ben je met de Zambezi op pad, dan zitten uw medeweggebruikers achterstevoren achter het stuur. De Zambezi is altijd een blikvanger. Gemaakt voor tentkampeerders die mobiel willen zijn, maar eigenlijk geen vouwwagen willen.

Lees meer

De River Camp is de zeer compacte soft top Zambezi met automatische voortent en de uitstraling van een piramide tent. De ideale trekkerstent voor twee personen met zeer hoog slaapcomfort. Wil je een extra groot bed? Geen probleem, kies dan voor het Super Size bed. De voortent biedt voldoende ruimte voor een extra slaapplaats, tijdens een enkele overnachting (3-persoons vouwwagen).

Onze tenten hebben de mogelijkheid om met of zonder kuipzeil te worden opgezet. Er zitten altijd slikranden en afspanpunten aan, ook al heb je die bij het gebruik van een kuip niet nodig.

Laden en lossen zonder de tent uit te vouwen

De bagageruimte is maar liefst 1400 liter. Door het bed op te tillen, kun je de wagen beladen zonder de tent uit te vouwen.

Fietsendrager

Wil je op vakantie lekker je eigen fietsen mee, dan zijn er bij de Zambezi 2 mogelijkheden. Op de dissel mits je geen keuken voorop hebt zitten of de achterop gemonteerde fietsendrager, voor 2-3 fietsen.

Kookeiland

Koken op de camping kan een feest zijn voor wie van koken houdt. Voor deze liefhebbers construeerden wij het kookeiland met een grote disseltafel voor het snijden van de mooie groente en kruiden van de markt, een koelkast voor de lekkere lokale kaas, en een ruim kooktoestel voor het bereiden van die verse forel die je misschien wel zelf hebt gevangen. Achter de deurtjes is er plek zat voor alles wat je in de keuken wilt gebruiken.

Liever een keuken, die je op elke gewenste plek kunt neerzetten? Kies dan voor de aluminium disselkeuken.

Cross-Road & Off-Road

De Zambezi Cross-Road heeft standaard 14″ wielen met lichtmetalen velgen en schokdempers. De wagenbak is waar nodig met traanplaat tegen steenslag beschermd. Voor wie van een sportieve uitstraling houdt maar geen plannen heeft om van de weg af te gaan.

De Zambezi Off-Road heeft 15″ wielen met lichtmetalen velgen en waterdichte lagers, een ALKO onderstel met 1000 kg as en heavy duty schokdempers. De wagenbak is waar nodig met traanplaat tegen steenslag beschermd. Deze Zambezi volgt je moeiteloos over elke route, zelfs als er van een weg geen sprake meer is.