6 voordelen van de vouwwagen t.o.v. de glamping

Wil je deze zomer luxe kamperen? De moderne vouwwagens van Aart Kok bieden verschillende voordelen ten opzichte van de glamping tent. Ontdek de 6 voordelen en maak je klaar voor een luxe kampeerervaring.

Wat betekent glamping?

Glamping is een samenvoeging van de woorden glamorous en camping. In een glamping tent speelt beleving een rol: luxe kamperen in een comfortabel bed, maar toch middenin de natuur. Je geniet van een moderne keuken, veel leefruimte en andere fijne faciliteiten, waar je ook tijdens de vakantie met onze moderne vouwwagens van profiteert.

Voordelen van de vouwwagen ten opzichte van glamping

1: Meer flexibiliteit dan op de glamping

Een groot voordeel van de vouwwagen ten opzichte van de glamping tent, is dat je je 5-sterren-huisje-op-wielen op zet waar je maar wilt. Ideaal voor als het weer tegenvalt of als de camping toch niet zo mooi is als dat de website deed vermoeden.

2: Meer beleving dan in een glamping tent

Staat de vakantie voor jou gelijk aan beleving en avontuur? Kies dan voor een moderne vouwwagen en ga op zoek naar de mooiste plekjes: de ene dag ontwaak je aan een meer, de andere dag langs de kust of met fenomenaal uitzicht over het dal. En onderweg luister je naar de krekels, in plaats van naar de snelweg geluiden naast het hotel.

3: Evenveel luxe als op de glamping

De moderne vouwwagens van Aart Kok voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van luxe en comfort. Voorzien van de snelste opzetsystemen, luxe kingsize bedden en optioneel uit te breiden met een prachtige keuken. Benieuwd naar de ervaringen van andere kampeerders die de vakantie doorbrachten in één van onze moderne vouwwagens? Bezoek ons kampeerplatform www.aavontuur.com.

4. Van alle vertrouwde gemakken voorzien

Ander voordeel van de vouwwagen ten opzichte van de glamping: de bedden. Waarom zou je in een vreemd bed gaan liggen als je ook in je eigen bed van 200 bij 220 cm van de sterrenhemel kunt genieten? Ervaar het gemak van al je vertrouwde spullen bij de hand, ook onderweg.

5: Meer spullen meenemen

In je luxe paleis op wielen kun je meer spullen meenemen dan tijdens een glampingvakantie op de glamping. Er is voldoende bagageruimte voor het hele gezin. Zo hoef je bij het inpakken geen keuzes te maken over welke spullen je wel of niet meeneemt tijdens je kampeerreis.

6. Luxe kamperen wanneer je wilt

Wanneer je kiest voor een eigen moderne vouwwagen, trek je er gerust meerdere keren in het jaar op uit. Zo ga je niet alleen in de zomer maar ook in de voor- en naseizoen nog eens luxe kamperen in je eigen luxe lodge. En wist je dat je de investering van een eigen vouwwagen al binnen twee jaar terugverdient?

Moderne vouwwagen kopen?

Je bent van harte welkom in één van onze showrooms om ons aanbod vouwwagens te bewonderen. Onze vouwwagenspecialisten adviseren je graag over de uitgebreide mogelijkheden voor jouw ideale luxe kampeervakantie.Glamping