Tentdoek

Wat is het beste tentdoek?

Katoenen tentdoek ademt, het isoleert warmte en kou en het zorgt voor een aangenaam natuurlijk gevoel. Als het goed gemaakt is, gaat het ook nog eens jaren mee. Daarom gebruiken wij het beste tentdoek, van TenCate.

Onze kwaliteit tentdoeken

De materialen die wij gebruiken voor onze tenten zijn de beste die wij kunnen kopen, bij de beste leveranciers. De TenCate KD48 kwaliteit is opgebouwd uit getwijnd garen. Dat zijn twee draadjes die in elkaar gedraaid worden voor stevigheid en veerkracht. Zo kun je onze tenten lekker strak opspannen, zonder dat ze hun vorm verliezen.

Wij gebruiken uitsluitend katoen omdat het ademt, ventileert, isoleert en absorbeert. Koel in de zon, behaaglijk in de kou. Vocht is onder controle in een katoenen tent.

Omdat het tentdoek uit Europa komt, voldoet het aan hoge eisen op het gebied van duurzaamheid. De middelen die gebruikt worden om te verven en te impregneren belasten het milieu zo min mogelijk. Daarnaast is TenCate een bedrijf dat constant innoveert om de eigenschappen van het tentdoek te optimaliseren.

Tips en informatie over het doek van TenCate vind je op de site. Er is ook een support pagina.

Aart Kok vouwwagens en TenCate tentdoek

Bekijk al onze vouwwagens voor een overzicht van de verschillende modellen die wij aanbieden met het beste tentdoek.

Terug naar overzicht