Kamperen met de vouwwagen: modern en uiterst comfortabel

Kamperen in een vouwwagen is een prachtige ervaring en biedt tal van voordelen ten opzichte van andere kampeermiddelen. Met een moderne vouwwagen van Aart Kok ervaar je het ultieme tentgevoel van slapen onder doek en geniet je tegelijkertijd van moderne technische toepassingen en luxe opties. Kamperen zonder de nadelen; een moderne vouwwagen maakt het mogelijk!

Ultiem kampeergevoel met moderne vouwwagen

Veel mensen koesteren warme herinneringen aan de traditionele kampeervakanties van vroeger. Rondtrekken met de vouwwagen, slapen onder doek, een optimaal gevoel van vrijheid, midden in de natuur. Maar tijdens een vakantie heb je ook behoefte aan comfort, leefruimte en alles bij de hand. Gelukkig heeft de tijd niet stilgestaan en is de traditionele vouwwagen zoals je die misschien nog kent lang niet meer wat het geweest is. De moderne vouwwagens van Aart Kok combineren het beste van twee werelden: het echte kampeergevoel van slapen onder doek, maar dan in een comfortabel gespreid bedje en met de gehele kampeer inboedel bij de hand.

Maximaal opzetgemak met de moderne vouwwagen

Was het opzetten van de traditionele vouwwagen nog een klus op zich, een moderne vouwwagen van Aart Kok beschikt over de nieuwste technieken op het gebied van opzetsystemen. Eenmaal aangekomen op de camping ben je binnen een mum van tijd vakantieklaar. Zo beschikken de moderne Kavango en de River Lodge over maximaal opzetgemak; de basis staat al binnen enkele minuten. Dat geldt ook voor de oppompbare Zambezi Karsten; een compressor doet de rest! Met de Kariba ben je op de camping ongelofelijk snel klaar omdat de tent aan de wagen vast zit, de bedden klaar liggen en de bagage op zijn plek kan blijven. Maar de spectaculaire Tuareg overtreft alles: deze moderne vouwwagen is sneller opzetbaar dan een ieder voor mogelijk houdt.

Meer voordelen van de moderne vouwwagen

Naast het maximale opzetgemak beschikt een moderne vouwwagen van Aart Kok over een aantal andere moderne snufjes en technieken. Één standaard grootte of indeling bestaat niet meer. Aart Kok biedt verschillende modellen; modern en helemaal op jullie wensen aangepast. De indeling is voor een groot deel zelf te bepalen en je kiest ook zelf de luxe uitbreidingsopties. Zo maak je je moderne huis op wielen optioneel af met een kookeiland, een aluminium disselkeuken, een extra luifel, windschermen of voorwand.

Moderne vouwwagen kopen?

Je bent van harte welkom in één van onze showrooms en ontdek de diverse modellen; modern, met de mooiste looks, diverse functionaliteiten en luxe opties. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag over de uitgebreide mogelijkheden voor jouw ideale kampeervakantie.