Makkelijk op te zetten vouwwagen: snelklapper in diverse uitvoeringen

Was het opzetten van een traditionele vouwwagen nog een uitdaging op zich, de moderne vouwwagens van Aart Kok maken het opzetten gemakkelijk en eenvoudig. Dat komt doordat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van opzetsystemen met de nieuwste technieken. Ontdek ook onze automatisch op te zetten vouwwagens. Eenmaal aangekomen op plaats van bestemming ben je met een vouwwagen met 123 systeem binnen een mum van tijd vakantieklaar.

Snelklapper vouwwagen maakt reizen comfortabel

Houd jij ervan om tijdens de vakantie veel te zien en te beleven? En sta je de komende vakantie het liefst 3 weken lang op vijf verschillende campings? Dan is een snelklapper vouwwagen met 123 systeem een absolute must. Dankzij de moderne opzetsystemen tover je op plaats van bestemming met een enorme snelheid een heerlijke slaapplaats tevoorschijn. En ook het afbreken is een fluitje van een cent. Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt en te kunnen vertrekken wanneer je zin hebt.

Opzetgemak tijdens de gezinsvakantie

Wanneer je na een lange reis eindelijk op plaats van bestemming bent aangekomen, kan de langverwachte vakantie echt beginnen! Natuurlijk wil je je vakantiegeluk niet laten bederven door opzetstress en gestoei met tentstokken. Bouwen en knutselen kan leuk zijn, maar alleen als je er zin in hebt en niet als het moet. En met jonge kinderen zit je er al helemaal niet op te wachten om nog twee uur te moeten bouwen. Een vouwwagen met 123 systeem van Aart Kok biedt uitkomst. ​Kies je voor een vouwwagen met een automatische voortent, zoals de ​Kariba​, de ​Kavango​ ​en de ​River Camp​, dat zet je alles snel en gemakkelijk in één keer op. Maar de sensationele ​Tuareg​ vouwwagen wint het qua snelheid en overtreft al je verwachtingen: hij tilt gemak naar een hoger niveau.

Liever een vouwwagen met een modulair opzetbaar systeem, zoals de ​River Lodge​, de ​Zambezi Original​ of de opblaasbare ​Zambezi Karsten​? Dan kun je het bij het opzetten van alleen de wagentent laten, die staat al binnen enkele minuten.

Test onze snel en automatisch opzetbare vouwwagens met 123 systeem

Ervaar het gemak door​ het opzetten van jouw nieuwe vouwwagen met 123 systeem zelf uit te voeren ​in ​één van onze ​showrooms​. ​Ontdek de diverse modellen vouwwagens; snelklappers met een stijlvolle verschijning, diverse functionaliteiten en luxe opties. Onze ervaren medewerkers adviseren je graag over de uitgebreide mogelijkheden.