River Lodge

Ben je met de Zambezi op pad, dan zitten je medeweggebruikers achterstevoren achter het stuur. De luxe Zambezi is altijd een blikvanger. Geknipt voor tentkampeerders die mobiel willen zijn maar eigenlijk geen vouwwagen willen. De River Lodge is de soft top variant van de Zambezi met de overbekende sportieve uitstraling van wagen en tent. De basistent biedt meteen een ruim leefgedeelte, waardoor het  opzetten van de luifel (Classic of Boog) niet altijd noodzakelijk is, zeker niet als je met z’n tweeën bent.

Lees meer

Classic of Boog?

Sinds oktober 2018 is de River Lodge tent in 2 versies te verkrijgen. De moderne Boog variant of de Classic, zoals we hem al sinds 2008 kennen. Beide luifels kunnen voorzien worden van windschermen (Classic of Boog) en een voorwanden set (Classic of Boog). Met verschillende uitbreidingsmogelijkheden maak je er met gemak een gezinstent van. Met achtertent is de River Lodge geschikt voor 4 personen en met de extra kindertent in de wagentent, is deze geschikt voor 3-personen of 5 personen. Wil je meer schaduw? Dan is de varioluifel wat voor jullie. Naast de wagentent, kan alleen de voortent met boog, ook voorzien worden van een inritsbaar kuipzeil. Allergisch voor muggen? Kijk dan in onze webshop naar de horgaas voorwanden Boog of Classic.

Slapen onder de sterren

Revolutionair is het moderne dakraam, dat voor een aangename atmosfeer zorgt en uitzicht biedt op de sterren. Romantisch is het Super Size bed. Deze lengteslaper heeft een afmeting van 200×220 cm. De bagageruimte is maar liefst 1400 liter. Door het bed op te tillen, kun je de wagen beladen zonder de tent uit te vouwen.

Fietsen mee?

Bij de meeste vouwwagens kun je een fietsendrager voorop de dissel plaatsen. Bij de Zambezi is dit ook mogelijk, maar niet als je een kookeiland hebt. Daarvoor hebben wij bij deze compacte vouwwagen wat anders bedacht, namelijk de fietsendrager achterop! Geschikt voor 2-3 fietsen met een max. gewicht tot 60 kg.

Kookeiland

Koken op de camping kan een feest zijn voor wie van koken houdt. Voor deze liefhebbers construeerden wij het kookeiland met een grote disseltafel voor het snijden van de mooie groente en kruiden van de markt, een koelkast voor de lekkere lokale kaas, en een ruim kooktoestel voor het bereiden van die verse forel die je misschien wel zelf hebt gevangen. Achter de deurtjes is er plek zat voor alles wat je in de keuken wilt gebruiken.

Liever een keuken, die je op elke gewenste plek kunt neerzetten? Kies dan voor de aluminium disselkeuken.

Cross-Road & Off-Road

De Zambezi Cross-Road heeft standaard 14″ wielen met lichtmetalen velgen en schokdempers. De wagenbak is waar nodig met traanplaat tegen steenslag beschermd. Voor wie van een sportieve uitstraling houdt maar geen plannen heeft om van de weg af te gaan.

De Zambezi Off-Road heeft 15″ wielen met lichtmetalen velgen en waterdichte lagers, een ALKO onderstel met 1000 kg as en heavy duty schokdempers. De wagenbak is waar nodig met traanplaat tegen steenslag beschermd. Deze Zambezi volgt je moeiteloos over elke route, zelfs als er van een weg geen sprake meer is.

Een stukje historie

Naast de Zambezi die in 1996 op de markt kwam, werd er in 2005 de Tundra geïntroduceerd. De eerste Aart Kok tenttrailer en de eerste tunneltent op wielen. Een jaar later kwam daar de Kariba bij. Vanaf dat moment is er geen jaar voorbij gegaan, zonder dat er een nieuwe tenttrailer werd ontworpen. De Kampala, de Kavango, de River Lodge, de River Camp. de Livingstone en de Tuareg. Ben je ook benieuwd naar deze modellen? Bekijk al onze vouwwagens voor een overzicht van de verschillende modellen die wij aanbieden.