River Lodge

Ben je met de Zambezi op pad, dan zitten je medeweggebruikers achterstevoren achter het stuur. De Zambezi is altijd een blikvanger. Geknipt voor tentkampeerders die mobiel willen zijn maar eigenlijk geen vouwwagen willen.

Lees meer

De River Lodge is de soft top variant van de Zambezi met de overbekende sportieve uitstraling van wagen en tent. De basistent biedt meteen een ruim leefgedeelte, waardoor het opzetten van de luifel niet altijd noodzakelijk is, zeker niet als je met z’n tweeën bent. Met verschillende uitbreidingsmogelijkheden, zoals de varioluifel, maak je er met gemak een gezinstent van.

Revolutionair is het dakraam, dat voor een aangename atmosfeer zorgt en uitzicht biedt op de sterren. Romantisch is het Super Size bed van 200×220 cm. De bagageruimte is maar liefst 1400 liter. Door het bed op te tillen, kun je de wagen beladen zonder de tent uit te vouwen.

In 2005 werd de Tundra geïntroduceerd. De eerste Aart Kok tenttrailer en de eerste tunneltent op wielen. Een jaar later kwam daar de Kariba bij. Vanaf dat moment is er geen jaar voorbij gegaan, zonder dat er een nieuwe tenttrailer werd ontworpen. De Kampala, de Kavango, de River Lodge, de River Camp. de Livingstone en de Tuareg.

Classic of Boog?

Sinds oktober 2018 is de River Lodge tent in 2 versies te verkrijgen. De classic, zoals we hem al sinds 2008 kennen, of met de boog variant. Bij de boogluifel ontbreekt de middenstok. De luifel kan voorzien worden van windschermen en een voorwanden set. Om het geheel af te maken leveren wij de varioluifel. De boogluifel kan ook voorzien worden van inritsbaar kuipzeil.

Kookeiland

Koken op de camping kan een feest zijn voor wie van koken houdt. Voor deze liefhebbers construeerden wij het kookeiland met een grote disseltafel voor het snijden van de mooie groente en kruiden van de markt, een koelkast voor de lekkere lokale kaas, en een ruim kooktoestel voor het bereiden van die verse forel die je misschien wel zelf hebt gevangen. Achter de deurtjes is er plek zat voor alles wat je in de keuken wilt gebruiken.

Liever een keuken, die je op elke gewenste plek kunt neerzetten? Kies dan voor de aluminium disselkeuken.

Cross-Road & Off-Road

De Zambezi Cross-Road heeft standaard 14″ wielen met lichtmetalen velgen en schokdempers. De wagenbak is waar nodig met traanplaat tegen steenslag beschermd. Voor wie van een sportieve uitstraling houdt maar geen plannen heeft om van de weg af te gaan.

De Zambezi Off-Road heeft 15″ wielen met lichtmetalen velgen en waterdichte lagers, een ALKO onderstel met 1000 kg as en heavy duty schokdempers. De wagenbak is waar nodig met traanplaat tegen steenslag beschermd. Deze Zambezi volgt je moeiteloos over elke route, zelfs als er van een weg geen sprake meer is.