Vouwwagen showroom

Wil je liever al het moois in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms. Onze ervaren medewerkers staan je graag te woord en adviseren met veel plezier.

Lees meer

Probeer de vouwwagens zelf in de showroom

Bij Aart Kok begrijpen we dat niet ieder gezin dezelfde kampeerwensen heeft. Daarom bieden we een veelzijdig aanbod vouwwagens. Stuk voor stuk van perfecte kwaliteit, maar sommige vallen in het bijzonder op. Ontdek de verschillende modellen, beschikbaar met diverse functionaliteiten en in allerlei prijsklassen. Ervaar het gemak door het opzetten zelf uit te voeren. Ervaar de meer dan comfortabele bedden en bepaal jouw ideale voorkeuren voor wat betreft de kampeerkeuken.

Persoonlijk advies staat altijd voorop

Een vouwwagen is een serieuze aankoop. Het kampeermiddel zal jarenlang mee gaan tijdens de vakantie. Het is daarom fijn om persoonlijk geadviseerd te worden op basis van jouw voorkeuren. Bij Aart Kok staan advies en betrokkenheid hoog in het vaandel. Op basis van jouw wensen en het budget, adviseren onze medewerkers over de meest geschikte vouwwagen.

“Ik laat u met veel plezier kennismaken met de uiteenlopende mogelijkheden. Ons grote aanbod vouwwagens in diverse uitvoeringen, de uitgebreide functionaliteiten en luxe opties;  er is veel te kiezen en dat kan soms best overweldigend zijn. Ik begeleid u graag in die zoektocht en adviseer over de vouwwagen, waarmee u gegarandeerd bent van jarenlang kampeerplezier.”

Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms of maak een afspraak middels onderstaand contactformulier. De openingstijden vind je op deze pagina. Via het formulier kun je ook een vraag stellen aan één van onze specialisten.

Telefoon +31 (0)23 547 17 74 E-mail [email protected]

Contact

Wil je een vraag stellen aan één van onze specialisten, maak dan gebruik van het contactformulier.