Aart Kok tenttrailer – inruilservice

Uw tenttrailer of vouwwagen gegarandeerd verkocht
voor de beste prijs!

Wist u dat de Aart Kok vouwwagens en de Zambezi tenttrailer in restwaarde enorm hoog liggen? In de tweedehands markt zijn ze bijzonder populair. Het verkopen van onze trailers gaat dan ook snel en eenvoudig.

Zo werkt het … Wij helpen u te bepalen wat uw tenttrailer of vouwwagen waard is. U plaatst de wagen op Marktplaats. Wij plaatsen de Marktplaats advertentie door op ons Facebook. Wat vragen wij? Dat u na het beste bod een nieuwe tenttrailer bij Aart Kok Adventure aanschaft!

Wij kunnen ook uw tenttrailer rechtstreeks inruilen, waarbij wij dan de BOVAG/ANWB koerslijst zullen hanteren. (Vraag eerst naar de voorwaarden)

i: aartkok.nl/bovag-onderhoud-reparatie-vouwwagen

Bij de aanschaf van een nieuwe vouwwagen is het fijn als je je oude kampeermiddel voor een goede prijs verkopen kan. Onze inruilservice helpt je daarbij. De advertentie die je zet om je tent of vouwwagen te verkopen wordt door ons gepromoot op onze social media kanalen. Zo bereik je meer dan 15.000 volgers.

Op deze manier zijn al veel vouwwagens van Cabanon, Campooz, Jamet, Camp-let, Holtkamper, Campwerk, Trigano en tenten van De Waard, Karsten en Esvo voor een goede prijs aan een nieuwe eigenaar overgedaan.

 

Terug naar overzicht