Aart Kok tenttrailer – inruilservice

Uw tenttrailer of vouwwagen gegarandeerd verkocht voor de beste prijs!

Wist u dat de Aart Kok vouwwagens en de Zambezi tenttrailer in restwaarde enorm hoog liggen? In de tweedehands markt zijn ze bijzonder populair. Het verkopen van onze trailers gaat dan ook snel en eenvoudig.

Zo werkt het … Wij helpen u, op basis van jarenlange ervaring en kennis van de markt, (tot 2014 via de ANWB/BOVAG koerslijst),  te bepalen wat uw tenttrailer of vouwwagen waard is. U plaatst de wagen op Marktplaats. Wij plaatsen de Marktplaats advertentie door op ons Facebook. Wat vragen wij? Dat u na het beste bod een nieuwe tenttrailer bij Aart Kok Adventure aanschaft!

Wij kunnen ook uw tenttrailer rechtstreeks inruilen. Vraag hiervoor eerst naar de voorwaarden.

i: aartkok.nl/bovag-onderhoud-reparatie-vouwwagen

Als je een nieuwe vouwwagen koopt en je hebt nog een andere kampeermiddel, dan is het fijn als je dit op een fijne manier een nieuwe bestemming kunt geven. Wij hebben daar onze inruilservice voor bedacht. De advertentie die je op Marktplaats zet, wordt door ons op onze social media kanalen gedeeld. Daarmee bereik je meer dan 15.000 volgers die van kamperen houden.

Op deze wijze zijn al veel vouwwagens van Cabanon, Camp-let, Campooz, Campwerk, Holtkamper, Jamet, Smitveld, Trigano en tenten van De Waard, Karsten en Esvo voor een mooi bedrag van eigenaar gewisseld.

Terug naar overzicht