Daarom Aart Kok

Missie
De mensen van Aart Kok Adventure onderscheiden zich door betrokkenheid, passie, belangstelling en ambitie. Onze drijfveer is het enthousiasme van onze klanten. Wij willen dat enthousiasme telkens weer los maken. Met onze producten die mooi en functioneel zijn, maar ook met onze service en oprechte belangstelling in de behoeftes van de klant.

Een continu proces van productontwikkeling in eigen huis maakt onze collectie net zo veelzijdig als onze doelgroep: de echte kampeerders. Wij willen voorop blijven lopen met goed design en praktische vondsten, zodat ons product steeds het beste is dat er te koop is.

Visie

De reputatie van Aart Kok als absoluut topmerk, die in tientallen jaren zorgvuldig is opgebouwd, moet gekoesterd en verder uitgedragen worden. De band tussen de klant en ons mag niet ophouden bij de aflevering. Wij willen graag contact houden met onze gebruikers via sociale media en met een eigen community op internet, waar reiservaringen gedeeld kunnen worden.
In al onze uitingen moet de beleving belangrijker zijn dan het product. Of het nu de showroom is of online. De naam Aart Kok moet een prettig gevoel van avontuur en vrijheid oproepen. Een groeiende groep mensen moet zich bij ons thuis voelen en anderen daarin meenemen.