Luxe vouwwagen voor een onvergetelijke kampeerreis

Op zoek naar het ultieme kampeergevoel van slapen in de natuur, gecombineerd met het gemak en de luxe van thuis? Aart Kok biedt uitkomst! Ontdek de verschillende modellen luxe vouwwagens, voorzien van de meest comfortabele bedden, moderne droomkeukens en veel leefruimte.

Luxe vouwwagen voor 2 tot 8 personen

Wil je kamperen in een natuurrijke omgeving maar ook genieten van gemak en comfort? Kies dan voor een luxe vouwwagen van Aart Kok. Aart Kok heeft luxe vouwwagens geschikt voor ​2 personen​ tot ​8 personen​, die je een zorgeloze vakantie bezorgen. 

Faciliteiten van de luxe vouwwagen

De luxe vouwwagen brengt je onderweg veel gemak, door de compact- en lichtheid en je tijdens het rijden zo over de vouwwagen heen kijkt. Eenmaal aangekomen op plaats van bestemming ben je door de moderne opzetsystemen in een mum van tijd kampeerklaar. De luxe vouwwagen is voorzien van een echte droomkeuken, waardoor je iedere dag een heerlijk vers bereide maaltijd op tafel zet. Na een actieve dag in de natuur stap je ‘s avonds in het vaste kingsize bed of kom je nog even tot rust in de voortent. Daarbij is er voldoende leef- en bagageruimte voor het hele gezin. Zo verblijf je in stijl, met de complete kampeeruitrusting bij de hand en voorzien van alle moderne gemakken.

Aanvullende luxe opties

Groot voordeel van de luxe vouwwagen van Aart Kok is dat je hem zo comfortabel maakt als je zelf wilt. De vouwwagens zijn namelijk uit te breiden met verschillende luxe opties. Niet alleen is de keuken optioneel uitvoerbaar met veel luxe gemakken, maar ook de leefruimte vergroot je naar het formaat dat past bij jouw voorkeuren en gezinssamenstelling. Door extra luifels, zijtenten, slaapcabines en bedverlengers maak je de luxe vouwwagen zo ruim en comfortabel als je zelf wilt. 

Meest luxe vouwwagen: de Zambezi

Aart Kok heeft verschillende modellen luxe vouwwagens, maar de 5-sterren ​Zambezi vouwwagen​ spant de kroon. Het is de meest luxe vouwwagen uit het assortiment. De Zambezi ademt klasse en kwaliteit, beschikt over het snelste opzetsysteem en het zachtste bed. Absoluut een vouwwagen met een koninklijk tintje. 

Luxe vouwwagen kopen?

Je bent van harte welkom in een van onze ​showrooms​ om ons aanbod luxe vouwwagens te bewonderen. Ontdek de meest luxe vouwwagens met de mooiste looks, diverse functionaliteiten en luxe opties. Onze medewerkers adviseren je graag over de uitgebreide mogelijkheden voor jouw ideale luxe kampeervakantie.