Vouwwagencentrum

Welkom in het vouwwagencentrum van Aart Kok Adventure. Wij bieden jullie een ruime keuze aan vouwwagens en tenttrailers, zowel in Heemstede als in Roden.

Onder ons dak vind je 3 merken:

De 3 merken staan uitgebreid tentoongesteld op een oppervlakte van 1000 m2! Hier kun je met de verschillende modellen klappen, proef rijden, testen, voelen en ervaren. Neem plaats in je lievelingstent en geniet van een kopje thee of cappuccino en kom alvast in de kampeerstemming.

Combi-Camp, er is geen snellere!

In 1963 is het merk opgericht. De in Denemarken geproduceerde vouwwagens rijden tegenwoordig over de hele wereld rond. Door de vele modellen heeft het merk een rijke historie. Veel van het design, maar ook de ontwikkeling, komt uit de hand van Aart Kok zelf. Van dealer tot importeur en nu eigenaar van het merk, is niets in de levensloop van Combi-Camp aan hem ontgaan.

Combi-Camp vouwwagen kopen

Combi-Camp is snel, praktisch, functioneel, strak & modern.

Wil jij ook een vouwwagen die binnen 1 minuut op staat? Met een vaste vloer onder je voeten als je uit bed komt? Met een Combi-Camp vouwwagen kan dat. In je vakantie moet je vrij, spontaan en eigenwijs kunnen zijn. De reis alleen al moet een feest zijn, anders is het geen vakantie. Met onze trailers rijd je waar je maar heen wilt. Je wijzigt je de bestemming en verandert van plek, zo vaak je maar wilt. Dit alles zonder dat er maar één haring of scheerlijn aan te pas komt.

In de vouwwagens van Combi-Camp mag alles mee, want er is veel bagageruimte. Bovenop kunnen fietsen of andere grote dingen. In de keuken heb je altijd alles bij de hand voor een lekker hapje.

Aart Kok vouwwagens

In 2005 werd de eerste Aart Kok geïntroduceerd, de Tundra. Dit was de eerste tunneltent op wielen met een trendy design en veel praktische snufjes die nog niet eerder waren getoond in  vouwwagenland. Een jaar later kwam de Kariba erbij. Vanaf dat moment is er geen jaar voorbij gegaan, zonder dat er een nieuwe tenttrailer werd ontworpen. De Kampala, de Kavango, de River Lodge, de River Camp en de Livingstone. Inmiddels telt ons assortiment 12 verschillende trailers en is de 13de in de maak.

Vouwwagen Aart Kok Kavango kopen

Wat kun je van een Aart Kok verwachten?

Een uitgebreide oriëntatie en een kritische blik op kwaliteit gaan zonder uitzondering vooraf aan de aankoop van een Aart Kok vouwwagen. Duurzame vouwwagens met een lange levenscyclus en een hoge restwaarde, onderhoud en reparatie in eigen beheer, daar heb je als klant wat aan, ook op lange termijn. Omdat het échte kamperen, zorgeloos kamperen moet zijn.

Waarom een Aart Kok vouwwagen?

Elke Aart Kok vouwwagen is bedoeld voor de tentkampeerders. Slapen onder doek, maar dan wel in een comfortabel bed, dat altijd gespreid is. Een complete kampeeruitrusting bij de hand, keurig opgeborgen onder het bed. Kortom, het echte kamperen zonder de nadelen.

Zambezi tenttrailers

De Zambezi is op de weg hoe dan ook een blikvanger vanwege het design van de wagenbak. Bovendien hebben we allerlei keuzemogelijkheden om van jouw Zambezi een uniek exemplaar te maken.

Aart Kok Zambezi tenttrailer kopen

Original

Samen met Piet de Waard ontwikkeld, blijft de Zambezi tenttrailer trouw aan de principes van een piramide tent. Glooiende banen, niet teveel ramen, een inritsbaar kuipzeil en zelfs de bekende varioluifel.

Karsten

Wie voor de oppompbare tenten van Karsten kiest, kiest voor gemak en snelheid in het opzetten, maar ook voor materialen van topkwaliteit en een revolutionaire uitstraling. Door de koepelvormige constructie ontstaat een enorme ruimte. De optionele koppeltent kan ook los gebruikt worden.

Hoe snel en moeiteloos de Karsten tent ook opzet, voor onderweg biedt de Zambezi nog meer gemak omdat hij zonder haringen opgezet kan worden op elke ondergrond. Je slaapt onder doek, maar dan wel in een comfortabel, opgemaakt bed. De kinderen liggen in het deksel ook van de grond af. De kampeeruitrusting ligt keurig opgeborgen onder het bed.

Inspiratie

Bij de aanschaf van een Aart Kok hoort eigenlijk veel meer dan alleen een goede vouwwagen. Waar ga je bijvoorbeeld heen en wat kun je allemaal doen tijdens een avontuurlijke kampeervakantie? Daarvoor hebben wij AAvontuur in het leven geroepen. Samen met mede Aart Kok kampeerders bouwen wij aan een site vol met tips over leuke campings, lekkere restaurantjes, een mooie omgeving en fijne plekjes om te vertoeven. Je foto’s, verhalen en bestemmingen deel je eenvoudig met de wereld. Jouw reis is weer inspiratie voor anderen.

AAvontuur

Social media

Aart Kok is ook actief op Social media. Wij hebben voor het merk Aart Kok / Zambezi en voor Combi-Camp zowel een Facebook pagina als een besloten groep. Daarnaast kun je ons volgen op Google+, Twitter en YouTube.

Facebook pagina's: