Tenttrailers van Aart Kok

Waarom een Aart Kok tenttrailer?

Ben je een tentkampeerder, maar wil je meer comfort? Dan is een Aart Kok tenttrailer precies wat je zoekt. Je slaapt onder je vertrouwde doek, maar wel op een bed mét lattenbodem en uitstekend matras. Alles wat je nodig hebt ligt onder je bed. Zo blijft het echt kamperen, maar zonder nadelen.

Wat is een tenttrailer?

Kamperen in stijl, dat doe je in een tent. Maar wat als je rug het slapen op de grond niet meer leuk vindt? Dan is een tenttrailer kopen de oplossing! Een tenttrailer zet je moeiteloos op en alles wat je mee wilt nemen ligt keurig op zijn plek. Bovendien heb je veel ruimte en overal stahoogte.

Kwaliteit boven alles

Elke Aart Kok wordt met oog voor detail gemaakt. Het ontwerp staat voorop. Zo zijn de daken uitgehold en is de wagentent voorzien van loungeramen zodat je zicht rondom hebt vanuit je bed.

Aanbieding Aart Kok Zambezi tenttrailer River Lodge

De vele ritsen maken het er niet goedkoper op, maar ze zijn wel veelzijdig en flexibel in gebruik. Dat laatste vinden wij belangrijker dan het eerste. Alle ritsen zijn standaard aanwezig, zodat je ook later een uitbreiding kunt realiseren. Zo kun je altijd achteraf de achtertent, (vario) luifel of het kuipzeil nog aanschaffen en daarmee jouw tenttrailer compleet maken. De tent zelf beschikt altijd over slikranden en afspanpunten, zodat je deze ook zonder kuipzeil kunt opzetten. 

De beste materialen voor de tenttrailer

Het katoenen doek ademt, ventileert, isoleert en absorbeert. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van dit materiaal. Het blijft koel in de zon en behaaglijk in de kou. In een katoenen tent is het vocht onder controle. Onze hofleverancier is TenCate. Zij maken KD 48 doek. Dit doek bestaat uit getwijnd garen, waarbij elk draadje uit 2 draadjes bestaat, zodat het stevig is en veerkrachtig. Zo kun je onze tenten lekker strak opspannen, zonder dat ze hun vorm verliezen.

In één van de oudste ateliers van Nederland worden vervolgens de materialen met de hand verwerkt. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen we aanpassingen maken in het assortiment van de tenttrailers op bijna elk gewenst moment. We werken in kleine series en maken vele varianten.

In de gezinswagens maken we gebruik van een automatische voortent, die met of zonder kuipzeil kan worden opgezet. Elke tenttrailer heeft rondom zicht en lichtinval door de karakteristieke loungeramen.

Tenttrailers & onderhoud

Tentrailers: Service Center Aart Kok AdventureAart Kok Adventure heeft een eigen Service Center. Wij zorgen ervoor dat uw tenttrailer eindeloos meegaat, omdat onderhoud en reparatie alleen gebeurt met originele onderdelen en door de bedenkers zelf worden uitgevoerd.

Lees meer