Karsten

Wie voor de opblaasbare voortent van Karsten kiest, kiest voor gemak en snelheid in het opzetten, maar ook voor materialen van topkwaliteit en een revolutionaire uitstraling. Door de koepelvormige constructie ontstaat een enorme ruimte. De optionele koppeltent kan ook los gebruikt worden. Ruim genoeg voor 3 kinderen. Samen met de 2 slaapplaatsen op het bed en eventueel nog 2 op het deksel, dé luxe 7-persoons vouwwagen.

Lees meer

Hoe snel en moeiteloos de Karsten tent ook opzet, voor onderweg biedt de Zambezi nog meer gemak omdat hij zonder haringen opgezet kan worden op elke ondergrond. Je slaapt onder doek, maar dan wel in een comfortabel, opgemaakt bed. De kinderen liggen in het deksel ook van de grond af. De kampeeruitrusting ligt keurig opgeborgen onder het bed.

De moderne Zambezi volgt je ongemerkt, ook op de meest onbegaanbare wegen, zonder het zicht te beperken. Omdat de bagage zich tussen de wielen bevindt, ligt het geheel als een huis op de weg. Echt iets voor mensen die geen vouwwagen willen trekken!

Kookeiland

Koken op de camping kan een feest zijn voor wie van koken houdt. Voor deze liefhebbers construeerden wij het kookeiland met een grote disseltafel voor het snijden van de mooie groente en kruiden van de markt, een koelkast voor de lekkere lokale kaas, en een ruim kooktoestel voor het bereiden van die verse forel die je misschien wel zelf hebt gevangen. Het kookeiland kan worden overdekt met een luifel. Daarmee voeg je een extra vleugel aan je leefruimte toe.

Liever een keuken, die je op elke gewenste plek kunt neerzetten? Kies dan voor de aluminium disselkeuken.

Fietsen mee?

Bij de Zambezi is dit geen probleem. Op je dissel past een fietsendrager, zie foto in de slideshow, of we monteren de fietsendrager achterop de vouwwagen.

Cross-Road & Off-Road

De Zambezi Cross-Road heeft standaard 14″ wielen met lichtmetalen velgen, traanplaat accenten en schokdempers. Voor wie van een sportieve uitstraling houdt maar geen plannen heeft om van de weg af te gaan.

De Zambezi Off-Road heeft 15″ wielen met lichtmetalen velgen en waterdichte lagers, een ALKO onderstel met 1000 kg as en heavy duty schokdempers. De wagenbak is waar nodig met traanplaat tegen steenslag beschermd. Deze Zambezi volgt je moeiteloos over elke route, zelfs als er van een weg geen sprake meer is.