Aanbieding

Zambezi River Lodge *

Van 15.920

Voor 14.995

925 voordeel

Download brochure
Weekaanbieding
2017-12-23 17:00:00
De River Lodge is de soft top variant van de Zambezi met de overbekende sportieve uitstraling van wagen en tent. De basistent biedt meteen een ruim leefgedeelte, waardoor het opzetten van de luifel niet altijd noodzakelijk is, zeker niet als je met z’n tweeën bent. Met verschillende uitbreidingsmogelijkheden maak je er met gemak een gezinstent van.
Revolutionair is het dakraam, dat voor een aangename atmosfeer zorgt en uitzicht biedt op de sterren. De bagageruimte is maar liefst 1400 liter. Door het bed op te tillen, kun je de wagen beladen zonder de tent uit te vouwen.
Dit showmodel met beige/zwarte tent staat in Heemstede en heeft het bouwjaar 2016 inclusief: luifel, binnentent, panoramadak in wagentent, opbergschort, kuipzeil inritsbaar, windschermen set, kookeiland, koelkast, cross road pakket, reservewiel incl. ophanging, wagenbak in de kleur grijs en transport/montagekosten.

Locatie: Aart Kok Adventure Heemstede

Lees meer over de Zambezi met optionele keuken
Aanbieding

Kariba Game Drive *

Van 9.435

Voor 8.795

640 voordeel

Download brochure
De verschijningsvorm laat alle vouwwagens en tenttrailers ver achter zich. De Kariba is bedoeld voor mensen die waardering hebben voor traditie en duurzaamheid. Kleurgebruik en vormgeving van ventilatieluiken en ramen doen denken aan de tenten uit onze jeugd.
Onnodig te zeggen dat de afwerking en uitvoering zoals gewoonlijk van het bekende Aart Kok niveau zijn. ESVO in Volendam tekent voor de constructie en productie van de tent. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit en worden ieder seizoen weer opnieuw beoordeeld en waar nodig vervangen.
Showroom model bouwjaar 2016 inclusief: bagagebuidel, kuipzeil inritsbaar, opbergschort, voortent, lattenbodem set, loungebank, mobiele achterkeuken, 12 v aansluiting, reservewiel incl. ophanging, schokdempers, uitdraaisteunen voorzijde, transport/montage kosten.

Locatie: Aart Kok Adventure Roden

Lees meer over de Kariba met keuken
Aanbieding

Zambezi River Camp *

Van 17.995

Voor 16.445

1.550 voordeel

Download brochure
Nostalgie in een nieuw jasje. Kamperen in een tent blijft toch het leukst. Maar in een River Camp wordt het een feest. Het bed is van de grond en altijd gespreid, de bagage is overal toegankelijk, maar ligt nooit in de weg. En kies je voor een keuken, dan is ook die altijd bereikbaar zonder dat je er last van hebt.
De River Camp tent is eenvoudig op te zetten. In één beweging zet je de hele tent op, inclusief petluifel. De achterzijde van de tent heeft nog de meeste voordelen tent opzichte van een tent, want er zijn daar geen haringen nodig en je hebt rondom zicht door de voor Aart Kok zo kenmerkende lounge ramen. Met een vario luifel of een kuipzeil kun je het leven op de camping nog aangenamer maken.
Deze Zambezi met bouwjaar 2016 heeft 10 dagen gekampeerd in Normandië en wordt geleverd  inclusief: keukenluifel, binnentent, kuipgrondzeil inritsbaar, Super Size bed 200x220, vaste luifel, voorwand, varioluifel, windschermen, kookeiland, koelkast, wagenbak in wit met zwarte accenten, cross road pakket, expandable, reservewiel incl. ophanging en transport/montagekosten. De tent is beige/bordeaux.

Locatie: Aart Kok Adventure Heemstede

Lees meer over de Zambezi met optionele keuken
Aanbieding

Zambezi Original *

Van 19.860

Voor 16.950

2.910 voordeel

Download brochure
Dit showmodel is afkomstig uit Roden en is nu in Heemstede te bewonderen. Het bouwjaar is 2013. Het vaste deksel van de Zambezi maakt het trekkend reizen wel heel gemakkelijk. Binnen een minuut staat de basis en kun je naar je comfortabele bed. Wil je meer leefruimte, dan zet je de voortent op! 
Deze Zambezi in het ecru/groen is uitgevoerd met een extra diepe voortent. Destijds samen met Piet de Waard ontwikkeld, blijft de Zambezi tenttrailer trouw aan de principes van een piramide tent. Glooiende banen, niet teveel ramen, de mogelijkheid tot een inritsbaar kuipzeil en zelfs de bekende varioluifel.
Inclusief: diepe luifeltent, keukenluifel/windschermen, lattenbodem, varioluifel, voorwand voor luifel, 12 volt aansluiting, kookeiland, koelkast, automatic control system, reservewiel incl. ophanging, schokdempers en transport/montagekosten.

Locatie: Aart Kok Adventure Heemstede

Lees meer over de Zambezi met optionele keuken
Aanbieding

Livingstone River Lodge Tent & Trailer

Van 10.905

Voor 9.995

910 voordeel

Download brochure
Aart Kok laat zo nu en dan een aantal tenttrailers in een serie met een gelimiteerde oplage maken. Deze trailer is prachtig strak en heerlijk minimalistisch, maar wel voorzien van het laden-en-lossen-systeem. Uitgevoerd in mat zwart!
Op de Livingstone LTD heeft u keuze uit 2 tenten. De River Camp of de River Lodge tent. Op de dissel past de aluminium keuken, tevens in het mat zwart uitgevoerd. Wilt u de keuken eenvoudig houden, dan raden wij de Aart Kok Kampeerkeuken aan.
Deze wagen is nieuw, de hoes is eenmalig gebruikt. Het bouwjaar is 2017. Geleverd inclusief: River Lodge tent, binnentent, kuipzeil inritsbaar, luifel, panoramadak in wagentent,  reservewiel incl. ophanging, schokdempers, uitdraaisteunen voorzijde, wagenbak zwart en transport/montage kosten.
 

Locatie: Aart Kok Adventure Heemstede

Lees meer over de Livingstone met optionele keuken
Aanbieding

Zambezi River Lodge hardtop *

Van 24.040

Voor 20.995

3.045 voordeel

Download brochure
Best of both worlds. De legendarische Zambezi met vast deksel en het succesmodel River Lodge met soft top hebben allebei voordelen die ongeëvenaard zijn. Het vaste deksel maakt trekkend kamperen super makkelijk. De River Lodge opent naar de zijkant, waardoor meteen een grote leefruimte ontstaat. Met de Zambezi River Lodge hardtop krijg je het allebei.
De Zambezi Off Road heeft 15″ wielen met lichtmetalen velgen en waterdichte lagers, een ALKO onderstel met 1000 kg as en heavy duty schokdempers. De wagenbak is met traanplaat tegen steenslag beschermd. Deze Zambezi volgt je moeiteloos over elke route, zelfs als er van een weg geen sprake meer is.
Company trailer bouwjaar 2014. Inclusief: disselschort, kuipzeil inritsbaar, opbergschort, panorama dak, voorwand, windschermen set, 12 volt aansluiting, koelkast, kookeiland, jerrycan rvs + houder, laden/lossen systeem, lattenbodem, off road pakket, reservewiel, schokdempers, wagenbak grijs/zwart, zwarte accenten en transport montage kosten.

Locatie: Aart Kok Adventure Heemstede

Lees meer over de Zambezi hardtop met optionele keuken
Aanbieding

Kavango Tent & Trailer *

Van 9.140

Voor 8.645

495 voordeel

Download brochure
De Kavango is gemakkelijk op te zetten. Zonder losse stokken en zonder vleugels met scheerlijnen is de Kavango snel en gemakkelijk op te zetten. In een enkele handeling zet je de ruime voortent op en heb je 6 slaapplaatsen, waarvan vier met lattenbodem. Rondom afsluitbare binnententen houden de nachtelijke kou en de muggen buiten.
De Kavango Tent & Trailer is uitgevoerd met een systeem voor laden en lossen. Dit maakt het mogelijk de tent-unit omhoog te zetten en in- of uit te pakken zonder dat de tent open hoeft. De bagageruimte van 1000 liter is altijd toegankelijk.
Showroom model in de kleur beige/groen met bouwjaar 2016. Wordt geleverd inclusief: bagagebuidel, opbergschort voorzijde, panoramadak, set zijschermen varioluifel, varioluifel, voortent, lattenbodem set, laden/lossen systeem, reservewiel incl. ophanging, schokdempers en transport/montagekosten.

Locatie: Aart Kok Adventure Roden

Lees meer over de Kavango met optionele keuken

Vandaag beslissen, morgen al kamperen!

 

Vouwwagens sterk in prijs verlaagd!

De meest gevraagde uitvoeringen van Aart Kok vouwwagens en Zambezi tenttrailers nemen wij op voorraad om de plaatjes in de folder tot leven te brengen. Verschillende tentkleuren, opties en accessoires staan in onze showrooms om u te inspireren bij de keuze van de vouwwagen of tenttrailer die het best bij u past. Wordt het liefde op het eerste gezicht met één van deze wagens, dan heeft u het voordeel van snelle levering èn een speciale prijs. Voor u het weet geniet u onder uw eigen luifel van het buitenleven.

Aart Kok tenttrailer-inruilservice!

Uw tenttrailer gegarandeerd verkocht voor de beste prijs!
Zo werkt het … Wij helpen u te bepalen wat uw tenttrailer waard is. U plaatst de wagen op Marktplaats. Wij plaatsen de Marktplaats advertentie door op ons Facebook. Wat vragen wij? Dat u na het beste bod een nieuwe tenttrailer bij Aart Kok Adventure aanschaft!

Voor Combi-Camp aanbiedingen gaat u naar: combi-campvouwwagens.nl/aanbiedingen

Afgebeelde producten kunnen in kleur en uitvoering afwijken. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.