Aanbieding

Zambezi Original *

Van € 19.860

Voor € 16.950

€ 2.910 voordeel

Download brochure
Weekaanbieding
2017-07-30 17:00:00
Last Minute aanbieding Dit showmodel is afkomstig uit Roden en is nu in Heemstede te bewonderen. Het bouwjaar is 2013. Het vaste deksel van de Zambezi maakt het trekkend reizen wel heel gemakkelijk. Binnen een minuut staat de basis en kun je naar je comfortabele bed. Wil je meer leefruimte, dan zet je de voortent op! 
Deze Zambezi in het ecru/groen is uitgevoerd met een extra diepe voortent. Destijds samen met Piet de Waard ontwikkeld, blijft de Zambezi tenttrailer trouw aan de principes van een piramide tent. Glooiende banen, niet teveel ramen, de mogelijkheid tot een inritsbaar kuipzeil en zelfs de bekende varioluifel.
Inclusief: diepe luifeltent, keukenluifel/windschermen, lattenbodem, varioluifel, voorwand voor luifel, 12 volt aansluiting, kookeiland, koelkast, automatic control system, reservewiel incl. ophanging, schokdempers en transport/montagekosten.

Locatie: Aart Kok Adventure Heemstede

Lees meer over de Zambezi Original met optionele keuken
Aanbieding

Livingstone River Lodge LTD

Van € 10.905

Voor € 9.995

€ 910 voordeel

Download brochure
Last Minute aanbieding Aart Kok laat zo nu en dan een aantal tenttrailers in een serie met een gelimiteerde oplage maken. Deze trailer is prachtig strak en heerlijk minimalistisch, maar wel voorzien van het laden-en-lossen-systeem. Uitgevoerd in mat zwart!
Op de Livingstone LTD heeft u keuze uit 2 tenten. De River Camp of de River Lodge tent. Op de dissel past de aluminium keuken, tevens in het mat zwart uitgevoerd. Wilt u de keuken eenvoudig houden, dan raden wij de Aart Kok Kampeerkeuken aan.
Deze wagen is nieuw, de hoes is eenmalig gebruikt. Het bouwjaar is 2017. Geleverd inclusief: River Lodge tent, binnentent, kuipzeil inritsbaar, luifel, panoramadak in wagentent,  reservewiel incl. ophanging, schokdempers, uitdraaisteunen voorzijde, wagenbak zwart en transport/montage kosten.
 

Locatie: Aart Kok Adventure Heemstede

Lees meer over de Livingstone River Lodge met optionele keuken
Aanbieding

Zambezi River Camp *

Van € 12.530

Voor € 11.495

€ 1.035 voordeel

Download brochure
Nostalgie in een nieuw jasje. Kamperen in een tent blijft toch het leukst. Maar in een River Camp wordt het een feest. Het bed is van de grond en altijd gespreid, de bagage is overal toegankelijk, maar ligt nooit in de weg. En kies je voor een keuken, dan is ook die altijd bereikbaar zonder dat je er last van hebt.
De River Camp tent is eenvoudig op te zetten. In één beweging zet je de hele tent op, inclusief petluifel. De achterzijde van de tent heeft nog de meeste voordelen tent opzichte van een tent, want er zijn daar geen haringen nodig en je hebt rondom zicht door de voor Aart Kok zo kenmerkende lounge ramen. Met een vario luifel of een kuipzeil kun je het leven op de camping nog aangenamer maken.
Deze nieuwe trailer met bouwjaar 2016 wordt geleverd  inclusief: binnentent, kuipgrondzeil inritsbaar, lattenbodem, luifel, voorwand, wagenbak in wit met zwarte accenten, schokdempers, reservewiel incl. ophanging en transport/montagekosten. De tent is te verkrijgen in het beige/groen of beige/bordeaux

Locatie: Aart Kok Adventure Heemstede

Lees meer over de Zambezi River Camp met optionele keuken
Aanbieding

Zambezi River Lodge hardtop *

Van € 15.045

Voor € 14.495

€ 550 voordeel

Download brochure
De legendarische Zambezi met vast deksel van composiet materiaal en het succesmodel River Lodge met soft top hebben allebei voordelen die ongeëvenaard zijn. Het vaste deksel maakt trekkend kamperen super makkelijk omdat je geen haring nodig hebt en altijd droge voeten houdt. 
De River Lodge opent naar de zijkant, waardoor meteen een heel grote leefruimte ontstaat. Lekker van de grond af kun je op het vast deksel zitten en genieten van een goed boek. De zijtent is geschikt voor allerlei doeleinden. Rits je de luifel aan, dan heb je een plek met schaduw of zit je beschut tegen de regen.
Deze nieuwe wagen heeft bouwjaar 2016 en wordt geleverd inclusief: binnentent, kuipzeil inritsbaar, luifel, panoramadak in wagentent, Cross-road, laden/lossen, lattenbodem, reservewiel incl. ophanging, wagen grijs en transport/montagekosten.

Locatie: Aart Kok Adventure Heemstede

Lees meer over de Zambezi River Lodge hardtop met optionele keuken
Aanbieding

Kariba Game Drive *

Van € 10.470

Voor € 9.800

€ 670 voordeel

Download brochure
De verschijningsvorm laat alle vouwwagens en tenttrailers ver achter zich. De Kariba is bedoeld voor mensen die waardering hebben voor traditie en duurzaamheid. Kleurgebruik en vormgeving van ventilatieluiken en ramen doen denken aan de tenten uit onze jeugd.
Onnodig te zeggen dat de afwerking en uitvoering zoals gewoonlijk van het bekende Aart Kok niveau zijn. ESVO in Volendam tekent voor de constructie en productie van de tent. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit en worden ieder seizoen weer opnieuw beoordeeld en waar nodig vervangen.
Showmodel bouwjaar 2016 inclusief: bagagebuidel, kuipzeil inritsbaar, opbergschort, set windschermen varioluifel, varioluifel, voortent, lattenbodem set, loungebank, mobiele achterkeuken, 12 v aansluiting, reservewiel incl. ophanging, schokdempers, uitdraaisteunen voorzijde, transport/montage kosten.

Locatie: Aart Kok Adventure Roden

Lees meer over de Kariba met keuken
Aanbieding

Livingstone River Camp Tent & Trailer *

Van € 10.445

Voor € 9.600

€ 845 voordeel

Download brochure
Last Minute aanbieding Compacte softtop Livingstone River Camp Tent & Trailer met een bagageruimte van maar liefst 1400 liter. Deze bagageruimte is altijd toegankelijk is, ook als de tent opgevouwen is. Met zijn belijning is de River Camp de mooiste tent op wielen. 
De River Camp tent is eenvoudig op te zetten. In één beweging zet je de hele tent op, inclusief petluifel. De achterzijde van de tent heeft nog de meeste voordelen tent opzichte van een tent, want er zijn daar geen haringen nodig en je hebt rondom zicht door de voor Aart Kok zo kenmerkende lounge ramen. 
Deze nieuwe tenttrailer heeft bouwjaar 2015 en wordt geleverd inclusief: binnentent, kuipzeil inritsbaar, lattenbodem, opbergschort, voortent, vaste luifel, varioluifel, windschermen set, uitdraaisteunen voorzijde, schokdempers, reservewiel incl. ophanging en transport/montagekosten.

Locatie: Aart Kok Adventure Roden

Lees meer over de Livingstone River Camp met optionele keuken
Aanbieding

Kavango Game Drive LL

Van € 10.925

Voor 10.425

500 voordeel

Download brochure
Last Minute aanbieding Zonder losse stokken en zonder vleugels met scheerlijnen is de Kavango snel en gemakkelijk op te zetten. In een enkele handeling zet je de ruime voortent op en heb je 6 slaapplaatsen, waarvan vier met lattenbodem. Rondom afsluitbare binnententen houden de nachtelijke kou en de muggen buiten.
Onnodig te zeggen dat de afwerking en uitvoering zoals gewoonlijk van het bekende Aart Kok niveau zijn. ESVO in Volendam tekent voor de constructie en productie van de tent. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit en worden ieder seizoen weer opnieuw beoordeeld en waar nodig vervangen.
Showmodel bouwjaar 2017 inclusief: bagagebuidel, kuipzeil inritsbaar, opbergschort, set windschermen varioluifel, varioluifel, panoramadak, voortent, lattenbodem set, XL uitvoering, mobiele achterkeuken, cross road pakket alu, 12 v aansluiting, reservewiel incl. ophanging, schokdempers, uitdraaisteunen voorzijde, transport/montage kosten.

Locatie: Aart Kok Adventure Heemstede

Lees meer over de Kavango met keuken

Vandaag beslissen, morgen al kamperen!

 

Tenttrailers sterk in prijs verlaagd!

De meest gevraagde uitvoeringen van Aart Kok vouwwagens en Zambezi tenttrailers nemen wij op voorraad om de plaatjes in de folder tot leven te brengen. Verschillende tentkleuren, opties en accessoires staan in onze showrooms om u te inspireren bij de keuze van de vouwwagen of tenttrailer die het best bij u past. Wordt het liefde op het eerste gezicht met een van deze wagens, dan heeft u het voordeel van snelle levering èn een speciale prijs. Voor u het weet geniet u onder uw eigen luifel van het buitenleven.

Aart Kok tenttrailer-inruilservice!

Uw tenttrailer gegarandeerd verkocht voor de beste prijs!
Zo werkt het … Wij helpen u te bepalen wat uw tenttrailer waard is. U plaatst de wagen op Marktplaats. Wij plaatsen de Marktplaats advertentie door op ons Facebook. Wat vragen wij? Dat u na het beste bod een nieuwe tenttrailer bij Aart Kok Adventure aanschaft!

Voor Combi-Camp aanbiedingen gaat u naar: www.combi-camp.com/nl/aanbiedingen

Afgebeelde producten kunnen in kleur en uitvoering afwijken. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.