De off-road tenttrailer uit de stal van Aart Kok Adventure, werd ooit als eerste in 2-persoons uitvoering als Zambezi in de markt gezet.

Lees meer

Off-Road

De Zambezi wagenbak van de tenttrailer is naadloos, het onderstel is robuust en de wielen zijn leverbaar in grote maten. Ideale eigenschappen om met een trailer van de weg af te kunnen gaan.

In deze uitvoering, heeft de trailer 15 inch wielen met lichtmetalen velgen en waterdichte lagers, een ALKO onderstel met 1000 kg as en heavy duty schokdempers. De wagenbak heeft voor- en achterop traanplaat stroken, die ervoor zorgen dat hij tegen steenslag beschermd is.

Original

Om te overnachten hoeft u deze vouwwagen die geen vouwwagen is niet eens af te koppelen. De wagentent wordt in elke storm overeind gehouden door het supersterke frame met een doorsnede van 30 mm! Als u weer verder wilt, klapt u de wagen binnen enkele seconden in. Ook als de tent kletsnat is, blijft uw bed droog. Met een Zambezi tenttrailer is er geen belemmering om het echte avontuur tegemoet te gaan.

Karsten

Wie voor de oppompbare tenten van Karsten kiest, kiest voor gemak en snelheid in het opzetten, maar ook voor materialen van topkwaliteit en een revolutionaire uitstraling. Door de koepelvormige constructie ontstaat een enorme ruimte. De optionele koppeltent kan ook los gebruikt worden.

Hoe snel en moeiteloos de Karsten tent ook opzet, voor onderweg biedt de Zambezi nog meer gemak omdat hij zonder haringen opgezet kan worden op elke ondergrond. Je slaapt onder doek, maar dan wel in een comfortabel, opgemaakt bed. De kinderen liggen in het deksel ook van de grond af. De kampeeruitrusting ligt keurig opgeborgen onder het bed.

Off-Road met 6 slaapplaatsen

Sinds 2017 heeft Aart Kok ook een 6-persoons off-road trailer, de Kariba Tent & Trailer Off-Road. Uniek in de markt!