De Zambezi: perfecte vouwwagen voor 7 personen

Een vakantie met een grote groep in het vooruitzicht en op zoek naar een vouwwagen voor 7 personen? De Zambezi is ons meest prestigieuze model vouwwagen; 7 personen genieten hier van een comfortabele kampeervakantie. Ontdek onze Zambezi Original of de Zambezi Karsten en beslis welke van deze 7 persoons vouwwagens het beste bij jullie kampeerwensen past.

De ideale 7 persoons vouwwagen

Elk type en model vouwwagen heeft zijn eigen eigenschappen en functionaliteiten. Op zoek naar comfort, leefruimte, opzetgemak én design? Bij Aart Kok hoef je niet te kiezen. De mooiste looks, het snelste opzetsysteem en het lekkerste bed; onze 7 persoons Zambezi vouwwagens hebben het allemaal!

Prestigieuze Zambezi Original

Met deze vouwwagen voor 7 personen was reizen nog nooit zo gemakkelijk en tegelijkertijd comfortabel. Doordat de bagage zich tussen de wielen bevindt, merk je tijdens het reizen nauwelijks dat je een 7 persoons vouwwagen achter de auto draagt. Het enige dat je zult merken zijn de bewonderende blikken van mede weggebruikers; door het geweldige design is de wagenbak een echte blikvanger op de weg. Op de camping aangekomen is jullie heerlijke buitenpaleis door het gebruiksvriendelijke systeem in een handomdraai opgezet. De 7 persoons vouwwagen is uit te breiden met allerlei fijne opties en functionaliteiten. Wat dacht je van een luxe kookeiland in jullie huis op wielen of een extra vleugel aan leefruimte? Met de Zambezi Original creëer je de 7 persoons vouwwagen van jouw dromen!

Maximaal opzetgemak met de Zambezi Karsten

Opzetstress, gesjouw met spullen en gedoe met tentstokken behoren met deze geweldige 7 persoons vouwwagen tot de verleden tijd. Wat daarvoor in de plaats komt is gemak, ruimte en topkwaliteit. Met de oppompbare Zambezi Karsten vouwwagen voor 7 personen, kan de vakantie na aankomst op de camping direct beginnen! De solide voortent is gemaakt van de beste onverslijtbare materialen en de koepelvormige constructie biedt een enorme leefruimte. Perfect voor de vakantie met een groot gezin of vriendengroep.

7 persoons vouwwagen kopen?

Je bent van harte welkom in één van onze showrooms om onze prestigieuze 7 persoons vouwwagens te bewonderen. Onze ervaren medewerkers staan je graag te woord en adviseren je met veel plezier. Met de 7 persoons vouwwagens van Aart Kok ben je gegarandeerd van ultiem kampeerplezier voor de hele groep!