Onze vouwwagens voor 5 personen: gemaakt met oog voor detail

Op zoek naar een geschikte 5 persoons vouwwagen voor een onvergetelijke kampeervakantie met het hele gezin? Aart Kok heeft een groot assortiment vouwwagens voor 5 personen. Kom langs in één van onze showrooms en ontdek welk type 5 persoons vouwwagen het beste bij jullie vakantiewensen past.

Maximaal opzetgemak met 5 persoons vouwwagen

Een 5 persoonsvouwwagen is de ideale combinatie tussen tent en caravan: snel, gemakkelijk en toch luxe. De 5 persoons vouwwagens van Aart Kok bieden maximaal opzetgemak. Geworstel met tentstokken behoort definitief tot het verleden. Inchecken, vouwwagen op z’n plek, opzetten en vakantie! In no time zijn jullie kampeerklaar en geniet je vanuit je vouwwagen van de spelen kinderen op het veldje. Met een 5 persoons vouwwagen van Aart Kok haal je alles uit je vakantie en genieten jullie maximaal!

Verschillende typen vouwwagens voor 5 personen

De 5 persoons vouwwagens en tenttrailers van Aart Kok zijn verkrijgbaar in verschillende typen en merken. De Kariba doet in belijning de sensatie van kamperen herleven. De Kavango, met haar beroemde panoramadak, biedt een ruimtelijke sfeer, veel lichtinval en een romantisch uitzicht op de sterren. De veelzijdige River Lodge is een 5 persoons vouwwagen die je zo compact of uitgebreid opzet als gewenst. En onze 5 sterren Zambezi is de meest prestigieuze 5 persoons vouwwagen in haar soort. Waarin de verschillende vouwwagens 5 personen overeenkomen? Alle Aart Kok vouwwagens worden gemaakt met oog voor detail. Kwaliteit boven alles, dat is het uitgangspunt. Handwerk en zorgvuldigheid maken het verschil.

5 persoons vouwwagen kopen?

Weet je niet welk type 5 persoons vouwwagen het beste bij jouw wensen past? Geen probleem! Onze ervaren medewerkers adviseren je graag welk type het meest geschikt is voor jouw ideale kampeersituatie. Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de verschillende modellen, kleuren en uitvoeringen. Ervaar de ruimte, de goede bedden en het opzetgemak van onze uiterst comfortabele vouwwagens voor 5 personen.