De vouwwagen met opblaasbare voortent

Bij het kopen van een vouwwagen is opzetgemak een belangrijk thema. In de zoektocht naar een vouwwagen die snel en eenvoudig op te zetten is, dan denk je misschien direct aan een vouwwagen met opblaasbare voortent. Maar is dat altijd de optie met het meeste gebruiksgemak? Aart Kok vertelt het je.

Vouwwagen met opblaasbare voortent

Tijdens de vakantie wil je bijkomen, opladen en genieten. Wie voor de oppompbare tenten van Karsten kiest, de ontdekkers van de tent met een luchtbuis, verzekert zich van gemak en snelheid bij het opzetten. Gedoe met tentstokken en haringen behoren met deze vouwwagen met opblaasbare voortent definitief tot de verleden tijd. De oppompbare voortent staat al binnen enkele minuten en biedt plaats aan 2 tot 4 personen. Vanuit je luie campingstoel kijk je toe hoe de luchtbuis zich vult, totdat de solide voortent staat. De Karsten opblaasbare voortent is gemaakt van de beste onverslijtbare materialen en de koepelvormige constructie biedt een enorme leefruimte. En met de Karsten koppeltent maak je er in een handomdraai een 7-persoons vouwwagen van. Ideaal voor gezinnen die gemak, ruimte en topkwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Ongeëvenaard opzetgemak van niet opblaasbare vouwwagen

De riante vouwwagens van Aart Kok voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van opzetgemak en comfort. Dat komt doordat onze 2 tot 8 persoons niet opblaasbare vouwwagens altijd ontwikkeld zijn met de nieuwste technieken op het gebied van opzetsystemen. Zo staat de basis van de Kavango en de River Lodge al binnen een paar minuten. Met de Kariba ben je op de camping met een ongeëvenaarde snelheid klaar, omdat de tent aan de wagen vast zit, de bedden klaar liggen en de bagage op zijn plek kan blijven. Maar de spectaculaire Tuareg wint het: deze niet opblaasbare vouwwagen is sneller opzetbaar dan al onze andere vouwwagens. Het ontwerp van de tent is zo compact dat hij overal te plaatsen is en met slechts twee afspanpunten is dat opzetten in een handomdraai gebeurd. Bereid je alvast voor op verbaasde blikken van andere campinggasten!

Snel opzetbare vouwwagen kopen?

Je bent van harte welkom in één van onze showrooms om de ongekend snel opzetbare vouwwagens te bekijken en de hypermoderne opzetsystemen zelf uit te testen. Onze ervaren medewerkers staan je graag te woord en adviseren je met veel plezier.