De tent

Met de Livingstone River Lodge Tent & Trailer maak je een statement op de camping. De basis staat in enkele minuten en heeft een panoramaraam voor ventilatie en uitzicht op de sterren. Je slaapt op een extra dik matras in het standaard bed of in het Super Size bed en kunt van daaruit door de loungeramen naar buiten kijken. Tegen nachtelijke kou of muggen is er een binnentent die rondom dicht kan.

In de basistent kun je een kuipzeil inritsen, zodat je behaaglijk en insectenvrij een boek kunt lezen. Voor meer leefruimte of schaduw rits je de luifel aan, die uit te breiden is met windhoeken, een voorwand of een horgaas voorwand. Nog meer schaduw? Kies dan voor de extra varioluifel. Precies zoveel of zo weinig als jij nodig vindt.

All-in-One concept

De Livingstone River Lodge Tent & Trailer is uitgevoerd met een systeem voor laden en lossen. Dit maakt het mogelijk om in- of uit te pakken zonder dat de tent open hoeft. De bagageruimte van 1500 liter is altijd toegankelijk. Haal eenvoudig de tent-unit van de trailer af en gebruik hem het hele jaar door, voor alles wat je wilt vervoeren tot wel 500 kg.

Aart Kok aluminium keuken

De luxe aluminium disselkeuken van Aart Kok is de droom van kamperende culi-fans. Neem verse producten mee in de koelkast. En vergeet ook je favoriete keukenspullen niet. Onderweg is de keuken toegankelijk en kun je spullen koel houden. Op de plaats van bestemming zet je hem op een handige plek neer. En dan maar koken met uitzicht op de heuvels of het water.

De keuken weegt maar 28,5 kilo, maar is toch robuust en isolerend omdat hij van dubbelwandig aluminium gemaakt is. Het design en de kleurstelling doen denken aan een flight case. Er is ruimte voor een Dometic Mobilcooler, een gastank en veel spullen. Het ingebouwde driepits gascomfoor is thermisch beveiligd. De bevestiging is eenvoudig en van binnen uit afsluitbaar. De poten zijn traploos verstelbaar, zodat de keuken op elk gewenste hoogte neergezet kan worden.

Voor deze keuken zijn er nog side tables met en zonder watervoorziening en een kruidenplank verkrijgbaar.