Aart Kok’s grootste vouwwagens: ideaal voor lange mensen

Vouwwagens voor lange mensen

Tijdens de vakantie wil je lekker tot rust komen. Comfortabel kamperen is daarom een must!  Maar de beleving van comfort is niet voor ieder mens hetzelfde. Een vouwwagen kan nog zo luxe en modern zijn, maar als je steeds gebogen moet lopen en niet helemaal gestrekt kunt liggen is die rust ver te zoeken. Een vervelende situatie die rugklachten tot gevolg kan hebben. Voor lange mensen is een extra lang bed en ruime stahoogte dan ook geen luxe, maar een noodzaak. De vouwwagens van Aart Kok zijn speciaal ontwikkeld voor lange mensen en beschikken over diverse opties en toepassingen om de kampeervakantie ook voor lange mensen tot een uiterst relaxte belevenis te maken.

Grootste vouwwagens verkrijgbaar met Super Size Bed

De langste mensen ter wereld wonen in Nederland. Onbegrijpelijk dat in de meeste hotels de bedden niet langer dan 2 meter zijn. Slechte zaak, vinden we bij Aart Kok. Daarom hebben we bij de ontwikkeling van onze grootste vouwwagens speciaal rekening gehouden met lange mensen. Zo zijn onze River Camp en River Lodge, aan te schaffen met een Super Size Bed. Dit romantische bed met halfronde voorkant is maar liefst 200 x 220 cm; het grootste bed uit vouwwagenland en perfect voor lange mensen! De binnentent sluit rond het hele bed aan en heeft aan de voorzijde horgaas, wat ervoor zorgt dat je maximaal kunt ventileren.

Bedverlenger voor lange mensen

Ook onze gezins vouwwagens, de Kariba en Kavango, zijn uit te breiden met een bedverlenger voor lange mensen. Hierdoor ontstaat er een bed met een lengte van maar liefst 240 cm! De bedverlenger is eenvoudig op te zetten en bestaat uit een lattenbodem, matras en uitbreiding van de slaaptent.

Vouwwagen voor lange mensen aanschaffen?

Wil je onze grootste vouwwagens in het echt ervaren? Benieuwd naar de stahoogte en hoe comfortabel onze bedden voor lange mensen zijn? Kom het ervaren in één van onze showrooms en ontdek welke van onze grootste vouwwagens bij jouw vakantiewensen past!