Comfortabele vouwwagens voor 3 personen

Met zijn drieën op vakantie? En op zoek naar een vouwwagen voor 3 personen? Dan ben je bij Aart Kok aan het juiste adres! Laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod vouwwagens voor 3 personen in allerlei soorten en maten. Dan kan de vakantiepret snel beginnen!

Op vakantie met vouwwagen voor 3 personen

Vakantie voor 3 personen in het vooruitzicht? Heerlijk! Maak je vakantieplannen definitief en ga er lekker op uit met de vouwwagen voor 3 personen. Dan genieten jullie niet alleen van het ultieme kampeergevoel, de vrijheid en de natuur om de hoek. Maar op vakantie met een 3 persoons vouwwagen van Aart Kok betekent ook veel leefruimte, een goed bed en volop comfort! De vouwwagens voor 3 personen van Aart Kok plaats je snel en gemakkelijk achter elke auto, groot of klein. Dankzij het opzetsysteem behoort gestoei met tentstokken en opzetstress definitief tot de verleden tijd. Binnen een mum van tijd zijn jullie kampeerklaar!

Diverse modellen 3 persoons vouwwagens

Klaar voor het ultieme kampeeravontuur? Kies voor een comfortabele, mooi afgewerkte 3 persoons vouwwagen van Aart Kok. Wij hebben diverse soorten en modellen vouwwagens voor 3 personen. Zo is er de spectaculaire Tuareg; sneller opzetbaar dan elke andere vouwwagen. De River Camp is een opvallend compacte, rechttoe rechtaan 3 persoons vouwwagen. Precies wat je nodig hebt, maar dan zonder onnodige ballast. Ga je liever voor meer ruimte? Kies dan voor de veelzijdige River Lodge, die je door de extra voorwand en achtertent zo uitgebreid kunt opzetten als jij wilt. En kan het jou niet groot genoeg? Kies dan voor onze rijk uitgeruste Zambezi, een vooraanstaand model 3 persoons vouwwagen. Welk model je ook kiest, één ding is zeker: kies je voor een vouwwagen van Aart Kok dan kies je voor de beste kwaliteit, een mooi design en perfecte afwerking. Ons doel is dat jij straks trots op de camping staat met jouw Aart Kok en geniet van een onbezorgde vakantie.

Kies 3 persoons tenttrailer

Kan het jou niet veelzijdig genoeg? Een tenttrailer voor 3 personen is multifunctioneel. Doordat de stoere, robuuste aanhanger geen tent bevat omdat die bovenop ligt, heb je extra veel bagageruimte. Naast verschillende modellen 3 persoons vouwwagens bieden wij ook tenttrailers voor 3 personen. De 3 persoons tenttrailers zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en met verschillende functionaliteiten.

3 persoons vouwwagen aanschaffen?

Je bent van harte welkom in één van onze showrooms om de diverse soorten 3 persoons vouwwagens en tenttrailers te bekijken. Ervaar het opzetgemak, de meer dan comfortabele bedden en de perfecte kwaliteit. Met veel plezier adviseren onze ervaren medewerkers je over de diverse modellen vouwwagens voor 3 personen, waarmee je gegarandeerd bent van jaren kampeerplezier!