De Livingstone vouwwagen heeft alles

De Livingstone Game Drive River Lodge verenigt alles wat Aart Kok te bieden heeft. Een spectaculaire tent met panoramaraam. De bagageruimte van 1500 liter, die toegankelijk is zonder dat de tent open hoeft. Het comfortabele bed, ook verkrijgbaar in Super Size.

De meest complete keuken

De meest complete keuken die er is met een prettige werkhoogte, een luxe 3-pits gasstel met afdekplaat, stopcontact en veel bergruimte in (bestek)laden en kastjes. Onderweg is de keuken altijd beschikbaar voor een koel drankje of een lekker hapje. Op de camping staat hij meteen op de juiste plek onder de luifel zonder dat je hem hoeft te tillen.

De Livingstone vouwwagen staat in een oogwenk

De Livingstone tent is in een enkele handeling opzetbaar, zonder losse stokken, met of zonder kuipzeil. In de slaapcabine heb je rondom uitzicht door de voor Aart Kok kenmerkende loungeramen en kun je vanuit je bed van de sterren of de blauwe lucht genieten. De bagage ligt nooit in de weg, maar je kunt er wel altijd bij door het bed op te tillen.

Nadat de basis staat, kun je de leefruimte aan alle kanten uitbreiden. Zo is er een voorwand en windhoeken voor de luifel om een dichte voortent te creëren. Nog meer schaduw? Kies dan voor de extra varioluifel. Aan de kopse kant van de tent kun je een raamluifel ritsen waardoor ook de basistent zich uitstekend leent om je lekker te installeren. En met de achtertent voeg je twee slaapplaatsen voor de kinderen toe. Zo is de Livingstone Game Drive River Lodge geschikt als je er met z’n tweeën op uit trekt en lekker veel wilt verkassen, maar ook voor gezinnen die veel ruimte nodig hebben in de voortent en meer dan twee slaapplaatsen. Onze tenten hebben de mogelijkheid om met of zonder kuipzeil te worden opgezet. Er zitten altijd slikranden en afspanpunten aan, ook al heb je die bij het gebruik van een kuip niet nodig.