De Livingstone vouwwagen heeft alles

De Livingstone Game Drive River Lodge verenigt alles wat Aart Kok te bieden heeft. Een spectaculaire tent met panoramaraam. Aan de wagentent kun je een Classic luifel of een Boogluifel ritsen. De bagageruimte van 1500 liter, die toegankelijk is zonder dat de tent open hoeft. Het comfortabele bed, ook verkrijgbaar in Super Size (met een formaat van 200×220 cm bijzonder geschikt voor grote en lange mensen) en de meest complete keuken die je maar kunt wensen. Stijlvol en luxe kamperen doe je met de Livingstone.

Lees meer

Classic of Boog?

Sinds oktober 2018 kun je bij de River Lodge tent kiezen uit 2 varianten. De Classic, zoals we hem al sinds 2008 kennen, of de Boog variant. De Classic heeft 3 losse stokken en doet denken aan een echte Bedouin tent. De boogluifel heeft geen middenstok en daardoor een open en moderne uitstraling. Onze tenten hebben de mogelijkheid om met of zonder kuipzeil te worden opgezet. Er zitten altijd slikranden en afspanpunten aan, ook al heb je die bij het gebruik van een kuip niet nodig. De voortent van de boogluifel kan voorzien worden van een extra inritsbaar kuipzeil.

De meest complete keuken

De meest complete keuken die er is met een prettige werkhoogte, een luxe 3-pits gasstel met afdekplaat, stopcontacten en veel bergruimte in (bestek)laden en kastjes. Onderweg is de keuken altijd beschikbaar voor een koel drankje of een lekker hapje. Op de camping staat hij meteen op de juiste plek onder de luifel zonder dat je hem hoeft te tillen.

De Livingstone vouwwagen staat in een oogwenk

De Livingstone tent is in een enkele handeling opzetbaar, zonder losse stokken, met of zonder kuipzeil. In de slaapcabine heb je rondom uitzicht door de voor Aart Kok kenmerkende loungeramen en kun je vanuit je bed van de sterren of de blauwe lucht genieten. De bagage ligt nooit in de weg, maar je kunt er wel altijd bij, door het bed op te tillen.

Nadat de moderne basis staat, kun je de leefruimte aan alle kanten uitbreiden. Zo is er een voorwand (Classic of Boog) en een set windschermen (Classic of Boog) voor de luifel, om een dichte voortent te creëren. Wil je nog meer schaduw? Kies dan voor de extra varioluifel. Aan de kopse kant van de tent kun je een raamluifel ritsen waardoor ook de basistent zich uitstekend leent om je lekker te installeren. En met de achtertent voeg je twee slaapplaatsen voor de kinderen toe (vouwwagen-4-persoons). Zo is de Livingstone Game Drive River Lodge geschikt als je er met z’n tweeën op uit trekt en lekker veel wilt verkassen, maar ook voor gezinnen die veel ruimte nodig hebben in de voortent en meer dan twee slaapplaatsen. Door het extra kindertentje op te hangen in de wagentent, heb je in een handomdraai een 3-persoons vouwwagen.

Cross-Road

Wil je de Livingstone een nog stoerder uiterlijk geven, dan bieden wij het cross-road pakket aan. Nieuwsgierig geworden hoe dit eruit ziet? Bekijk dan deze video.

De eerste Aart Kok tenttrailer

In 2005 werd de Tundra geïntroduceerd. De eerste Aart Kok tenttrailer en de eerste tunneltent op wielen. Een jaar later kwam daar de Kariba bij. Vanaf dat moment is er geen jaar voorbij gegaan, zonder dat er een nieuwe tenttrailer werd ontworpen. De Kampala, de Kavango, de River Lodge, de River Camp, de Livingstone en de Tuareg.

Ben je toch opzoek naar iets anders? Bekijk dan ons gehele assortiment Aart Kok vouwwagens.