Bij het ontwikkelen van onze bedden gaan wij meer uit van het wakker worden in een perfecte omgeving dan van het slapen op zich. Een goed bed voel je niet. Het veert, ventileert en ondersteund zodat je uitgerust wakker wordt.

Kingsize bed

In de meeste hotels zijn de bedden niet langer dan 2 meter, maar ga je kamperen met je eigen Aart Kok vouwwagen, dan hebben wij voor de langere mens hier speciaal rekening mee gehouden. Lees meer

Zo zijn er in de Livingstone en de Zambezi, vijf uitvoeringen te verkrijgen met het Super Size bed. Dit romantische bed met halfronde voorkant is maar liefst 200 x 220 cm. De binnentent sluit rondom aan en heeft aan de voorzijde horgaas, waardoor je maximaal kunt ventileren. In de River Lodge tent, heb je vanuit het super size bed, direct zicht op de sterren, door het panoramadak.

Voor de Kariba en de Kavango is er een verlenger voor het bed, bestaande uit een lattenbodem, matras en een uitbreiding van de slaaptent. Eenvoudig inhaken en er ontstaat een bed met een lengte van niet minder dan 240 cm!