Stijlvol kamperen met een luxe vouwwagen

De échte kampeerder slaapt onder tentdoek. Echter zijn comfortabele bedden niet te vinden in een eenvoudige tent. En een moderne keuken ook niet. De luxe vouwwagens van Aart Kok bieden uitkomst. Combineer het beste van twee werelden: het ultieme kampeergevoel en de maximale comfort van een super-de-luxe vouwwagen.

Aart Kok vouwwagen: luxe huis op wielen

De mooie omgeving, middenin de natuur, maar ook genieten van luxe en comfort? Met de luxe vouwwagens van Aart Kok ervaar je de ultieme kampeersferen, maar dan een tikkeltje luxer. De vouwwagens zijn voorzien van veel leefruimte, comfortabele vaste bedden en maximaal opzetgemak. Zo verblijf je in stijl, met de complete kampeeruitrusting bij de hand en voorzien van alle moderne gemakken waaronder een fijne keuken. Het enige waar je nog over na hoeft te denken is wat er die avond op tafel wordt gezet. Met de luxe vouwwagens van Aart Kok geniet je van het buitenleven, met het gemak en de luxe van thuis!

Luxe vouwwagen voorzien van de hoogste kwaliteit

Aart Kok heeft een divers aanbod luxe vouwwagens, geschikt voor 2 personen tot 8 personen. Onze Zambezi vouwwagen is onze meest luxe vouwwagen. Deze vouwwagen ademt klasse en kwaliteit, beschikt over het snelste opzetsysteem en het zachtste bed. Absoluut een vouwwagen met een koninklijk tintje. Met deze of één van onze andere 5 sterren vouwwagens geniet je na aankomst op de camping binnen enkele minuten al van een onbezorgde vakantie.

Geniet van een luxe kampeerervaring

De riante vouwwagens van Aart Kok voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van luxe en comfort. De vouwwagens worden al jaren met veel plezier gebruikt. Lees meer over de ervaringen van andere kampeerders die de vakantie doorbrachten in één van onze luxe vouwwagens op ons kampeerplatform www.aavontuur.com.

Luxe vouwwagen kopen?

Je bent van harte welkom in een van onze showrooms om ons aanbod luxe vouwwagens te bewonderen. Ontdek de meest luxe vouwwagens met de mooiste looks, diverse functionaliteiten en luxe opties. Onze medewerkers adviseren je graag over de uitgebreide mogelijkheden voor jouw ideale luxe kampeervakantie. Met hun kennis en ervaring kunnen ze een antwoord te geven op al je vragen.