Luxe vouwwagens voor een onvergetelijke kampeerreis

Op zoek naar het ultieme kampeergevoel van slapen in de natuur, gecombineerd met veel luxe en comfort? Aart Kok biedt uitkomst! Ontdek de verschillende modellen luxe vouwwagens, voorzien van de meest comfortabele bedden, moderne droomkeukens en veel leefruimte.

Zorgeloos genieten met een luxe vouwwagen

Wil je kamperen in een natuurrijke omgeving maar ook genieten van gemak en comfort? Kies dan voor een luxe vouwwagen van Aart Kok. Aart Kok heeft luxe vouwwagens geschikt voor ​2 personen​ tot ​8 personen​, die je een zorgeloze vakantie bezorgen. De wagens brengen onderweg veel gemak, doordat ze compact en licht zijn en je tijdens het rijden zo over de vouwwagen heen kijkt. Eenmaal aangekomen op plaats van bestemming ben je door de moderne opzetsystemen in een mum van tijd kampeerklaar. De luxe vouwwagens zijn voorzien van een droomkeuken, waar je iedere dag een heerlijk vers bereide maaltijd op tafel zet. Na een actieve dag in de natuur stap je ‘s avonds in het vaste kingsize bed of kom je nog even tot rust in de voortent. Daarbij is er voldoende leef- en bagageruimte voor het hele gezin. Zo verblijf je in stijl, met de complete kampeeruitrusting bij de hand en voorzien van alle moderne gemakken.

Aanvullende luxe opties

Groot voordeel van de vouwwagens van Aart Kok is dat je ze zo comfortabel maakt als je zelf wilt. De vouwwagens zijn namelijk uit te breiden met verschillende luxe opties. Niet alleen is de keuken optioneel uitvoerbaar met veel luxe gemakken, maar vergroot ook je leefruimte naar het formaat dat past bij jouw voorkeuren en gezinssamenstelling. Door extra luifels, zijtenten, extra slaapcabines en bedverlengers maak je de vouwwagen zo ruim en comfortabel als je zelf wilt. Met de luxe vouwwagens van Aart Kok geniet je van het buitenleven, met het gemak en het comfort van thuis!

Meest luxe vouwwagen

Aart Kok heeft verschillende modellen luxe vouwwagens, maar de 5-sterren ​Zambezi vouwwagen​ spant de kroon. Het is de meest luxe vouwwagen uit het assortiment. De Zambezi ademt klasse en kwaliteit, beschikt over het snelste opzetsysteem en het zachtste bed. Absoluut een vouwwagen met een koninklijk tintje. Met deze of één van onze andere 5 sterren vouwwagens geniet je na aankomst op de camping binnen enkele minuten al van een onbezorgde vakantie.

Luxe vouwwagen kopen?

Je bent van harte welkom in een van onze ​showrooms​ om ons aanbod luxe vouwwagens te bewonderen. Ontdek de meest luxe vouwwagens met de mooiste looks, diverse functionaliteiten en luxe opties. Onze medewerkers adviseren je graag over de uitgebreide mogelijkheden voor jouw ideale luxe kampeervakantie.