Heerlijke gezinsvakantie met de vouwwagen 8 persoons

Aart Kok biedt de meest prestigieuze 8 persoons vouwwagen in haar soort! Maak kennis met de Zambezi. Deze vouwwagen voor 8 personen is ideaal voor een grote familie, meerdere gezinnen of voor vakantie met de hele vriendengroep. Ontdek de luxe opties en toepassingen, dan kan de vakantievoorpret snel beginnen!

Kampeerplezier met onze 8 persoons vouwwagen

Op vakantie met een grote groep? De populariteit van de vouwwagen en tenttrailer zijn in de afgelopen jaren flink gestegen. Niet gek, vinden wij bij Aart Kok. Met onze vouwwagen 8 persoons geniet je van alle voordelen van kamperen: je ervaart het échte gevoel van kamperen in een tent, maar geniet van het gebruiksgemak van een caravan! Je leeft buiten, middenin de natuur en ervaart ultieme vrijheid. Hoe geweldig is het om dat gevoel met de familie te delen? Of met de hele vriendengroep? Onze 8 persoons vouwwagen, de Zambezi, maakt het mogelijk! Het is onze meest luxe vouwwagen. Gebruiksgemak, klasse en kwaliteit gaan hand in hand met de principes van een piramide tent. Glooiende banen, niet teveel ramen, een inritsbaar kuipzeil en zelfs de bekende varioluifel. Het klassieke model van vroeger, geoptimaliseerd met de moderne functionaliteiten van de 8 persoons vouwwagen van nu!

Onvergetelijke momenten met de vouwwagen 8 persoons

Overdag genieten jullie samen van het buitenleven, de kinderen spelend in de natuur. Met de vouwwagen 8 persoons op een sfeervolle camping, of misschien wel op een betoverende plek aan een bergmeer met panoramisch uitzicht over de heuvels en bergtoppen. Een vouwwagen vakantieklaar maken ging nog nooit zo snel en gemakkelijk! Blijven jullie wat langer op dezelfde plek? Dan breid je de basis van de 8 persoons vouwwagen uit met een luifel, voortent en voor het mooie een varioluifel, waaronder jullie ‘s avonds genieten van een goed glas wijn. De kinderen slapend op het vaste deksel of in de achtertent van de vouwwagen 8 persoons. De Zambezi PLUS heeft een tweede frame dat uit het deksel geklapt wordt, zodat er twee extra slaapplaatsen gecreëerd worden in de vouwwagen 8 pers. Binnen 20 seconden heb je een bedstee voor 4 tot 6 personen.

Jouw vouwwagen 8 pers: een uniek exemplaar

Zoveel mensen, zoveel wensen. Aart Kok biedt haar klanten graag de mogelijkheid de 8 persoons vouwwagen helemaal naar eigen wensen in te richten. Gek op koken? Breid de 8 persoons vouwwagen uit met een kookeiland, waar je de lekkerste maaltijden bereidt met uitzicht op de fantastische omgeving waar jullie staan. Het kookeiland kan optioneel worden overdekt met luifel, waarmee je de leefruimte uitbreidt. Liever een keuken, die je op elke gewenste plek kunt neerzetten? Kies dan voor de aluminium disselkeuken. De Zambezi Original is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Cross-Road, voor binnen de gebaande paden en de off-road, voor daarbuiten.

8 persoons vouwwagen aanschaffen?

Je bent van harte welkom in één van onze showrooms om de 8 persoons Zambezi in alle beschikbare kleuren en uitvoeringen te bewonderen. Ervaar het opzetgemak, de uiterst comfortabele bedden, de perfecte kwaliteit en diverse uitbreidingsmogelijkheden. Onze ervaren medewerkers staan je graag te woord bij al je vragen.

Ga je op reis met een kleiner gezelschap? Wij bieden ook diverse kleinere vouwwagens voor een ideale vakantie.