Best of both worlds

De legendarische Zambezi met vast deksel en het succesmodel River Lodge met soft top hebben allebei voordelen die ongeëvenaard zijn. Het vaste deksel maakt trekkend kamperen super makkelijk. De River Lodge opent naar de zijkant, waardoor meteen een grote leefruimte ontstaat. Met de Zambezi River Lodge hardtop krijg je het allebei. Stijlvol en luxe kamperen.

Lees meer

Het oog wil ook wat

Alle Zambezi’s zijn bedoeld voor de meest verwende kampeerder. De robuuste scharnieren en roofracks in zwart geven deze Zambezi een uniek en modern karakter. Naast de standaard kleur staalgrijs maken wij regelmatig series in duo colour. Zo’n Zambezi wil je wel het hele jaar voor de deur hebben.

In enkele minuten onder dak

De basistent Zambezi River Lodge hardtop staat in enkele minuten en heeft een panoramaraam met uitzicht op de sterren. Je slaapt op een extra comfortabel matras en kunt van daaruit rondom door de loungeramen naar buiten kijken. De ideale 2-persoons vouwwagen.

Je hebt ook meteen een vaste vloer onder je voeten en is er plaats voor een extra slaaptent (3-persoons vouwwagen). Voor meer leefruimte rits je de luifel aan. Nog meer schaduw? Kies dan voor de extra varioluifel. Met de achtertent erbij heb je 4 tot 5 slaapplaatsen.

In 2005 werd de Tundra geïntroduceerd. De eerste Aart Kok tenttrailer en de eerste tunneltent op wielen. Een jaar later kwam daar de Kariba bij. Vanaf dat moment is er geen jaar voorbij gegaan, zonder dat er een nieuwe tenttrailer werd ontworpen. De Kampala, de Kavango, de River Lodge, de River Camp. de Livingstone en de Tuareg.

Voor wie van koken houdt

Het kookeiland lijkt in niets op een keuken maar heeft wel een luxe 3-pits gasstel, veel bergruimte en een ruim werkblad. Alles wat je nodig hebt bij de hand, maar vooral ook een gezellig middelpunt in de tent.

Cross-Road

De Zambezi Cross-Road heeft standaard 14″ wielen met lichtmetalen velgen, traanplaat accenten en schokdempers. Voor wie van een sportieve uitstraling houdt maar geen plannen heeft om van de weg af te gaan.

Benieuwd naar onze andere vouwwagens? Met een Aart Kok vouwwagen maak je van elke vakantie een avontuur.