Terug naar Webshop

Betalen

Het betalingsverkeer van Aart Kok Adventure wordt snel en veilig afgehandeld door Betaalkassa.

Wij accepteren betalingen per bankoverschrijving, credit card (Visa, Master en JCB) en iDeal.

Bankoverschrijving:

Bankoverschrijving / vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Aart Kok Adventure. De order wordt pas verwerkt als het orderbedrag op de rekening van Aart Kok Adventure gestort is. Vermeld uw ordernummer en naam bij een overboeking.

Aart Kok vouwwagen kopen

Voor betalingen heeft u de IBAN en eventueel BIC code nodig.

IBAN: NL06RABO0386340277BIC: RABONL2U 

Mastercard, Visa, JCB:

Aart Kok vouwwagen kopen

Indien u kiest voor een betaling van uw bestelling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of

 deze wel of niet wordt goedgekeurd.

iDeal:

Aart Kok vouwwagen kopen

Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis - bij de hand.
* Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.
* iDEAL is bij Aart Kok Adventure volledig gratis.