Futuristische vormgeving

Sta je met de Tuareg op de camping, dan zijn alle ogen op jou gericht. Dat komt door de futuristische vormgeving van de tent, maar ook omdat je sneller klaar bent dan iedereen voor mogelijk houdt. Zelf kun je aan alle kanten naar buiten kijken.

Lees meer

Door het panoramaraam heb je uitzicht op de sterren. Door de andere ramen kijk je 360 graden in het rond. En dat vanaf een comfortabele loungebank (optioneel) hoog boven de grond. Tegen nachtelijke kou of muggen is er een binnentent die rondom dicht kan. Het luxe bed is ook geschikt voor langere mensen.

In de basistent kun je een kuipzeil inritsen. Voor meer leefruimte of schaduw rits je de varioluifel aan, die voor schaduw of beschutting tegen wind of regen zorgt. Voor een extra slaapplaats rits je de extra tent aan. Zo tover je de wagen direct om naar een 3-persoons vouwwagen.

Kernpunten zijn:

Opzetsnelheid, het opzetten van de tent kost slechts enkele minuten, omdat de Tuareg vouwwagen geen losse stokken heeft. In een enkele handeling en met maar 2 haringen zet je de wagentent met luifel op. Slaapplaatsen op kingsize formaat, ook om te bouwen tot comfortabele loungebank. Het 10 jaar geleden door Aart Kok geïntroduceerde laden en lossen systeem, heel veel opbergruimte die onderweg toegankelijk is. En tenslotte optimaal kookplezier, met de meest uitgebreide keuken uit het assortiment! Stijlvol kamperen doe je met de luxe Tuareg.

De Tuareg Game Drive heeft een superkeuken

De keuken heeft twee afzonderlijk units met aan de ene kant een luxe 3-pits gasstel met afdekplaat en aan de andere kant een riante spoelbak met kraan. Tussen de 2 units kun je een extra blad neerleggen, wat de werkruimte vergroot. Verder natuurlijk twee stopcontacten en veel bergruimte in laden en kastjes. Gebruik van gelakt hout en roestvrij staal maken de keuken een praktisch, maar vooral ook gezellig middelpunt in de tent.

Afwerking en kwaliteit

Onnodig te zeggen dat de afwerking en uitvoering zoals gewoonlijk van het bekende Aart Kok niveau zijn. ESVO in Volendam tekent voor de constructie en productie van de tent. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit en worden ieder seizoen weer opnieuw beoordeeld en waar nodig vervangen.

Weten wat een mede kampeerder vindt van de Tuareg? Lees dan zijn verhaal.

Ben je ook benieuwd naar onze andere modellen? Wij bieden diverse vouwwagens aan voor een ideale vakantie.