De off-road tenttrailer uit de stal van Aart Kok Adventure, werd ooit als eerste in 2-persoons uitvoering als Zambezi in de markt gezet.

Lees meer

Off-Road

De Zambezi in off-road versie, heeft een ALKO onderstel met 1000 kg as, 15 inch wielen met lichtmetalen velgen, waterdichte lagers en heavy duty schokdempers. De wagenbak is waar nodig met traanplaat tegen steenslag beschermd.

Zambezi

De wagenbak van deze tenttrailer is naadloos, het onderstel is robuust en de wielen zijn leverbaar in grote maten. Ideale eigenschappen voor een off-road tenttrailer! De Zambezi volgt u moeiteloos over elke weg, zelfs als er van een weg geen sprake meer is.

Zambezi River Lodge hardtop

De legendarische Zambezi met vast deksel van composiet materiaal en het succesmodel River Lodge met soft top hebben allebei voordelen die ongeëvenaard zijn. Het vaste deksel maakt trekkend kamperen super makkelijk omdat je geen haring nodig hebt en altijd droge voeten houdt. De River Lodge opent naar de zijkant, waardoor meteen een heel grote leefruimte ontstaat.

Het oog wil ook wat

Alle Zambezi’s zijn bedoeld voor de meest verwende kampeerder. De robuuste scharnieren en roofracks in zwart geven deze Zambezi een uniek karakter. Naast de standaard kleur staalgrijs maken wij regelmatig series in duo colour. Zo’n Zambezi wil je wel het hele jaar voor de deur hebben.

Off-Road met 6 slaapplaatsen

Sinds 2017 heeft Aart Kok ook een 6-persoons off-road trailer, de Kariba Tent & Trailer Off-Road. Uniek in de markt!