Avontuurlijk kamperen met de off road vouwwagen

Met de off road vouwwagens van Aart Kok wordt de vakantie een ware beleving! Gaan en staan waar niemand anders kan komen met de mooiste plekjes binnen handbereik. Aart Kok is specialist op het gebied van off road kamperen en biedt stevige en solide off-road vouwwagens voor het ultieme avontuur!

Ware belevenis met de off road vouwwagen

Kamperen met de off road vouwwagen is een geweldige manier om bijzondere plekken te ontdekken. De wijde natuur in en letterlijk buiten de gebaande paden kamperen, waar zoveel moois op je ligt te wachten. Afgelegen plekken met adembenemende uitzichten over glooiende heuvels en hoge bergtoppen. Diepe dalen en betoverende vergezichten. Een groter gevoel van vrijheid ga je niet ervaren!

Kenmerken off-road vouwwagens

Met de off road vouwwagens van Aart Kok bestaan er geen slechte wegen. Je hoeft je nergens door te laten beperken en rijdt dwars door water, kuilen en obstakels. Kenmerkend aan de off-road vouwwagens zijn de stevige onderstellen en de grote wielen. Stoer, robuust en solide. Dat een off road vouwwagen ook heel mooi kan zijn dat ervaar je bij Aart Kok!

Aanbod off road vouwwagens

Aart Kok heeft een luxueuze 2 persoons off road vouwwagen te koop: onze Zambezi vouwwagen off road volgt je moeiteloos over elke route, zelfs als er van een weg geen sprake meer is. Deze off road versie van de populaire Zambezi heeft 15 inch wielen met lichtmetalen velgen en waterdichte lagers. De naadloze wagen beschikt over een ALKO onderstel met 1000 kg as en heavy duty schokdempers. Voor- en achterop heeft de wagenbak traanplaat stroken, waardoor hij tegen steenslag is beschermd. Ideale eigenschappen om met een vouwwagen 4×4 en de offroad tenttrailer van de weg af te gaan! Het opzetten is lachwekkend eenvoudig: dankzij de gasdrukveren vouw je hem met minimale kracht uit tot een fijn onderkomen. In deze luxueuse off roader slaap je hoog en droog in een comfortabel 2 persoonsbed.

Sinds 2017 heeft Aart Kok ook een 6-persoons offroad tenttrailer te koop: de Kariba Tent & Trailer Off-Road. Deze off road tenttrailer wordt geleverd met 16 inch LandRover wielen en off road schokdempers. Het reservewiel wordt voor op de dissel geplaatst, wat zorgt voor een stevige disseldruk waarmee je nog beter buiten de gebaande paden kunt rijden. Onder de wagen zitten 4 heavy duty poten die eenvoudig verstelbaar zijn. Het is de enige off-road vouwwagen die dubbele lattenbodems heeft en slaapplaats biedt aan 4 tot 6 personen. Uniek in de markt!

Off road vouwwagen of tenttrailer aanschaffen?

Benieuwd of de off road vouwwagen of tenttrailer iets voor jou is? Kom het ontdekken in één van onze showrooms! Onze deskundige medewerkers adviseren je graag over de uitgebreide mogelijkheden voor jouw off road kampeervakantie.

Ben je ook benieuwd naar onze andere vouwwagens? Met een Aart Kok vouwwagen maak je van elke vakantie een avontuur.