De tent

Gebaseerd op dezelfde basis als de Kariba, biedt de Kavango voldoende ruimte aan een gezin met kinderen.  Met het aanrissen van een extra luifel kun je de leefruimte vergroten. Het opzetgemak met de automatische voortent is bij de Kavango het grootst omdat er geen scheerlijnen nodig zijn. In enkele minuten tijd heb je zo twee aparte slaapcabines met lattenbodem, een tweepersoons slaaptent voor kinderen en een ruime voortent. Deze vouwwagen valt in de categorie 4-persoons, 5-persoons, 6-persoons. Voor de lange mens is er een optie tot bedverlenger.

Lees meer

Het design van de tent heeft natuurlijk de loungeramen aan de achterzijde. Het handelsmerk van de vouwwagens van Aart Kok. Aan de voorzijde heeft de Kavango ruime windschermen, strakke vormgeving, ultiem opzetgemak. Er zijn twee optionele luifels en niet te vergeten: standaard genieten van de sterrenhemel in de voortent.

De Kavango biedt een mooi compromis tussen een De Waard tent en een vouwwagen!

All-in-One concept

De Kavango Tent & Trailer is uitgevoerd met een systeem voor laden en lossen. Dit maakt het mogelijk de tent-unit omhoog te zetten en in- of uit te pakken zonder dat de tent open hoeft. De bagageruimte van 1000 liter is altijd toegankelijk.

In de winter kan de tent-unit van de wagen af en heb je een bagagewagen voor haardhout of andere zaken. Met de optionele huif kun je van de bagagetrailer een Transporter maken. De wagenbak is onderhoudsvrij, uitgevoerd in aluminium sandwich materiaal. De bodem is gemaakt van 15 mm betonplex, dus geschikt voor het vervoeren van meer dan alleen een kampeeruitrusting.

Aart Kok aluminium keuken

De luxe aluminium disselkeuken van Aart Kok is de droom van kamperende culi-fans. Neem verse producten mee in de koelkast. En vergeet ook je favoriete keukenspullen niet. Onderweg is de keuken toegankelijk en kun je spullen koel houden. Op de plaats van bestemming zet je hem op een handige plek neer. En dan maar koken met uitzicht op de heuvels of het water.

De keuken weegt maar 28,5 kilo, maar is toch robuust en isolerend omdat hij van dubbelwandig aluminium gemaakt is. Het design en de kleurstelling doen denken aan een flight case. Er is ruimte voor een Dometic absorptie koelbox, een gastank en veel spullen. Het ingebouwde driepits gascomfoor is thermisch beveiligd. De bevestiging is eenvoudig en van binnen uit afsluitbaar. De poten zijn traploos verstelbaar, zodat de keuken op elk gewenste hoogte neergezet kan worden.

Voor deze keuken zijn er nog side tables met en zonder watervoorziening en een kruidenplank verkrijgbaar.