Onbezorgd vakantieplezier met 6 persoons vouwwagen

Op zoek naar een geschikte 6 persoons vouwwagen voor een onvergetelijke kampeervakantie? Aart Kok biedt een divers aanbod vouwwagens voor iedere bestemming en vakantiewens. Alle 6 persoons vouwwagens en tenttrailers van Aart Kok zijn gemakkelijk opzetbaar en gebruiksvriendelijk. Geniet van optimaal vakantieplezier met het hele gezin!

Onvergetelijke kampeervakantie met 6 persoons vouwwagen

Op vakantie met 6 personen? Kamperen in een vouwwagen is een prachtige ervaring. Mensen die in hun jeugd kampeervakanties hebben genoten doen dat later vaak nog steeds. Ze koesteren dierbare herinneringen aan de vrijheid, het buitenleven en écht even tijd voor elkaar tijdens de vakantie. Niet gek dat je dat gevoel nu graag aan je kinderen meegeeft of tijdens een vakantie met vrienden. Met de 6 persoons vouwwagens en tenttrailers van Aart Kok herleef je die mooie herinneringen uit je vroege jeugd. Ontdek ons aanbod en kies het type 6 persoons vouwwagen dat bij jullie vakantiewensen past.

Vouwwagens voor iedere vakantiebestemming

Of jullie deze vakantie nou van plan zijn rond te trekken of een plekje gereserveerd hebben op een camping in een warm land, de 6 persoons vouwwagens van Aart Kok zijn geschikt voor iedere vakantiebestemming. Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt en je kunt vertrekken wanneer je zin hebt. Net hoe het bevalt of hoe het weer is. Je hebt je eigen huisje op wielen gewoon bij je. Zó fijn die vrijheid!

Diverse soorten vouwwagens 6 personen

Een 6 persoons vouwwagen is luxer dan een tent en biedt meer comfort van een caravan. Veel gemak, weinig gedoe. De perfecte middenweg! Aart Kok biedt drie verschillende soorten vouwwagens voor 6 personen. De Kariba van Aart Kok is een 6-persoons vouwwagen met de uitstraling van een piramidetent. Omdat de achterzijde van de tent aan de wagen vast zit, heb je wél de uitstraling van een kampeertent, maar slechts de helft van het werk. De Kavango is een praktisch ingedeelde 6 persoons vouwwagen, die daardoor over genoeg leef- en opbergruimte beschikt. Opgezet in een handomdraai, ideaal! Voor de avonturiers onder ons is er de Zambezi. Een geweldig model met een uitstraling van jewelste!

6 persoons vouwwagen kopen?

Benieuwd hoe je de 6 persoons vouwwagen kiest die bij jouw vakantiewensen past? En wil je liever al dat moois in het echt bewonderen? Je bent van harte welkom in één van onze showrooms. Onze ervaren vouwwagen experts adviseren graag over de ideale vouwwagen voor jouw vakantiewensen.