De Kavango is gemakkelijk op te zetten

Zonder losse stokken en zonder vleugels met scheerlijnen is de Kavango Game Drive snel en gemakkelijk op te zetten. In een enkele handeling zet je de ruime voortent mét panoramadak op en heb je 6 slaapplaatsen, waarvan vier met lattenbodem. Rondom afsluitbare binnententen houden de nachtelijke kou en de muggen buiten. Lekker buiten zitten onder de luifel? Kies dan voor de varioluifel of voor de boogluifel!

Lees meer

Onnodig te zeggen dat de afwerking en uitvoering zoals gewoonlijk van het bekende Aart Kok niveau zijn. ESVO in Volendam tekent voor de constructie en productie van de tent. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit en worden ieder seizoen weer opnieuw beoordeeld en waar nodig vervangen.

Met een Aart Kok vouwwagen kampeert u in stijl

Elke Aart Kok vouwwagen is bedoeld voor tentkampeerders. Slapen onder doek, maar dan wel in een comfortabel bed, dat altijd gespreid is. Een complete kampeeruitrusting bij de hand, keurig opgeborgen onder het bed, ook toegankelijk als de tent ingepakt is. Ten opzichte van een tent maar de helft van de haringen. Kortom, tentkamperen zonder de nadelen.

De Game Drive modellen worden uitgevoerd in Sendzimir verzinkt plaatstaal met poedercoating. Robuust, duurzaam en onderhoudsvrij. De afdekhoes is van hoogwaardig PVC met een geweven kern en een hoge UV bestendigheid in stijlvol camel. Hij beschermt je moderne vouwwagen jaar na jaar.

De Loungebank

De loungebank van Aart Kok verschaft de nodige gezelligheid in de tent. Het bed boven de wagenbak verandert met gemak in een comfortabele bank. Zo benut je de ruimte in de tent optimaal. De loungebank is leverbaar in de Game Drive uitvoering. Het tweede bed kan voorzien worden van een bedverlenging, zodat ook lange mensen hun benen kunnen strekken.

Laden/lossen

De Kavango Game Drive wordt standaard geleverd met een systeem voor laden en lossen. Dit maakt het mogelijk de tent-unit omhoog te zetten en in- of uit te pakken zonder dat de tent open hoeft. Is dat niet heerlijk? Kies je voor de Game Drive (met keuken) uitvoering met laden/lossen dan krijg je 1500 liter bagageruimte.

Doorloop keuken

De Game Drive uitvoering wordt standaard geleverd met een keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat met deksel en windschermen. Er is volop ruimte voor potten en pannen en een lade voor bestek. Tijdens de reis staat de koelkast in het midden en eenmaal op de camping, plaats je hem op een handige plek. Zo wordt de toegang tot het bed verschaft, zonder dat de keuken eraf hoeft. Sta je wat langer op dezelfde camping, maak dan gebruik van de luifel en kook heerlijk in de buitenlucht.

De doorloop keuken is onderweg steeds toegankelijk en hoeft niet persé verplaatst te worden. Praktische accessoires als side tables met of zonder kraan en een snijplank maken het koken op de camping bijna leuker dan thuis.