De tent

Alle vouwwagens van Aart Kok hebben een hoog tent-op-wielen karakter. Zo ook de KARIBA, die geïnspireerd is op de legendarische tenten van De Waard. De naden waaieren vanuit de nok in glooiende lijnen uit en creëren zo een ruime voortent met vaste luifel. Verder heeft de tent natuurlijk de loungeramen aan de achterzijde. Het handelsmerk van de vouwwagens van Aart Kok.

Lees meer

De kracht van de KARIBA schuilt in de eenvoud van het opzetten. De tent wordt als een markies uitgevouwen, waarmee zowel de slaaptent als de voortent in één handeling opgezet worden. In het slaapgedeelte bevinden zich natuurlijk de loungeramen. Aan de achterzijde van de tent zijn geen haringen nodig, dat scheelt de helft. De voortent is gemakkelijk op te zetten door middel van het vaste frame. In enkele minuten tijd heb je zo twee aparte slaapcabines met lattenbodem, een tweepersoons slaaptent voor kinderen en een ruime voortent met vaste luifel. Deze vouwwagen valt in de categorie 4-persoons, 5-persoons, 6-persoons. Voor de lange mens is er een bedverlenger.

All-in-One concept

De Kariba Tent & Trailer is uitgevoerd met een systeem voor laden en lossen. Dit maakt het mogelijk de tent-unit omhoog te zetten en in- of uit te pakken zonder dat de tent open hoeft. De bagageruimte van 1000 liter is altijd toegankelijk.

In de winter kan de tent-unit van de wagen af en heb je een bagagewagen voor bijvoorbeeld haardhout of andere zaken. Met de optionele huif kun je van de bagagetrailer een Transporter maken. De wagenbak is onderhoudsvrij, uitgevoerd in aluminium sandwich materiaal. De bodem is gemaakt van 15 mm betonplex, dus geschikt voor het vervoeren van meer dan alleen een kampeeruitrusting.

Off-Road uitvoering

Uniek is de Kariba Tent & Trailer XL in off-road uitvoering. De enige off-roader die dubbele lattenbodems heeft en slaapplaats biedt aan 6 personen. Standaard uitgerust met 16 inch LandRover wielen en 1.300 liter aan bagageruimte. Vraag bij belangstelling eerst naar de actuele levertijd.

Aart Kok aluminium keuken

De luxe aluminium disselkeuken van Aart Kok is de droom van kamperende culi-fans. Neem verse producten mee in de koelkast. En vergeet ook je favoriete keukenspullen niet. Onderweg is de keuken toegankelijk en kun je spullen koel houden. Op de plaats van bestemming zet je hem op een handige plek neer. En dan maar koken met uitzicht op de heuvels of het water.

De keuken weegt maar 28,5 kilo, maar is toch robuust en isolerend omdat hij van dubbelwandig aluminium gemaakt is. Het design en de kleurstelling doen denken aan een flight case. Er is ruimte voor een Dometic absorptie koelbox, een gastank en veel spullen. Het ingebouwde driepits gascomfoor is thermisch beveiligd. De bevestiging is eenvoudig en van binnen uit afsluitbaar. De poten zijn traploos verstelbaar, zodat de keuken op elk gewenste hoogte neergezet kan worden.

Voor deze keuken zijn er nog side tables met en zonder watervoorziening en een kruidenplank verkrijgbaar.