De Kariba vouwwagen, ook bekend om zijn uiterlijk

De verschijningsvorm laat alle vouwwagens en tenttrailers ver achter zich. De Kariba Game Drive is bedoeld voor mensen die waardering hebben voor traditie en duurzaamheid. Kleurgebruik en vormgeving van ventilatieluiken en ramen doen denken aan de tenten uit onze jeugd.

Lees meer

Onnodig te zeggen dat de afwerking en uitvoering zoals gewoonlijk van het bekende Aart Kok niveau zijn. ESVO in Volendam tekent voor de constructie en productie van de tent. Alle materialen zijn van de hoogste kwaliteit en worden ieder seizoen weer opnieuw beoordeeld en waar nodig vervangen.

Met een Aart Kok vouwwagen kampeert u in stijl

Elke Aart Kok vouwwagen is bedoeld voor tentkampeerders. Slapen onder doek, maar dan wel in een comfortabel bed, dat altijd gespreid is. Een complete kampeeruitrusting bij de hand, keurig opgeborgen onder het bed, ook toegankelijk als de tent ingepakt is. Ten opzichte van een tent maar de helft van de haringen. Kortom, tentkamperen zonder de nadelen. De Kariba Game Drive is geschikt voor 4 personen, 5 personen of 6 personen.

De Game Drive modellen worden uitgevoerd in Sendzimir verzinkt plaatstaal met poedercoating. Robuust, duurzaam en onderhoudsvrij. De afdekhoes is van hoogwaardig PVC met een geweven kern en een hoge UV bestendigheid in stijlvol camel. Hij beschermt je mooie vouwwagen jaar na jaar.

De Loungebank

De loungebank van Aart Kok verschaft de nodige gezelligheid in de tent. Het bed boven de wagenbak verandert met gemak in een comfortabele bank. Zo benut je de ruimte in de tent optimaal. De loungebank is leverbaar in de Game Drive uitvoering. Het tweede bed kan ook uitgevoerd worden met een bedverlenging, zodat ook lange mensen gestrekt in bed kunnen liggen.

Laden/lossen

De Kariba Game Drive wordt standaard geleverd met een systeem voor laden en lossen. Dit maakt het mogelijk de tent-unit omhoog te zetten en in- of uit te pakken zonder dat de tent open hoeft. Is dat niet heerlijk? De uitvoering met laden/lossen heeft 1500 liter bagageruimte.

Doorloop keuken

De Game Drive uitvoering wordt standaard geleverd mét een keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat met deksel en windschermen. Er is volop ruimte voor potten en pannen en een lade voor bestek. Tijdens de reis staat de koelkast in het midden en eenmaal op de camping, plaats je hem op een handige plek. Zo wordt de toegang tot het bed verschaft, zonder dat de keuken eraf hoeft. Sta je wat langer op dezelfde camping, maak dan gebruik van de luifel en kook heerlijk in de buitenlucht.

De doorloop keuken is onderweg steeds toegankelijk en hoeft niet persé verplaatst te worden. Praktische accessoires als side tables met of zonder kraan en een snijplank maken het koken op de camping bijna leuker dan thuis.