Mogelijkheden voor fietsendrager op vouwwagen

Veel kampeerders houden ervan om te fietsen tijdens de vakantie. Logisch, want er is niets zo ontspannend als op de fiets de bijzondere vakantieomgeving ontdekken. Er zijn meerdere mogelijkheden om je eigen fietsen mee te nemen wanneer je met de vouwwagen op vakantie gaat. Ontdek welke mogelijkheid en welke Aart Kok fietsendrager het meest geschikt is voor jouw kampeervakantie.

Eigen fietsen mee op de fietsendrager

Zo compact en simpel als een vakantie met de vouwwagen is, zo veelzijdig is het ook; er zijn tal van mogelijkheden om de vakantie aan jouw wensen aan te passen. Luxe keuken? Natuurlijk! Extra kingsize bed? Geen probleem! Iedereen zijn eigen fiets mee? Ook dat kan! Aart Kok biedt verschillende mogelijkheden om de eigen fietsen mee te nemen tijdens de vakantie. Neem met gemak drie fietsen mee op de dissel of kies voor een fietsendrager bovenop de vouwwagen, waarmee je tot wel vier fietsen - maar ook surfplanken of andere grote bagage - vervoert.

Soorten vouwwagen fietsendragers

Fietsendrager op de dissel

Allereerst is er de mogelijkheid om tot wel drie fietsen op de dissel te vervoeren. Groot voordeel hiervan is dat je de tent kunt uitklappen zonder dat je de fietsen eerst van de wagen af moet halen. Dat maakt deze fietsendrager ideaal voor de kampeerder die graag meerdere plekken bezoekt tijdens de vakantie. Een fietsendrager op de dissel is extra stabiel tijdens het rijden en je hoeft de fietsen minder hoog te tillen om ze op de drager te plaatsen. Dit is extra fijn wanneer je elektrische fietsen hebt die doorgaans zwaarder zijn. Wil je meer dan drie fietsen meenemen of nog andere grote bagage vervoeren? Dan raden we je aan om gebruik te maken van een fietsendrager in combinatie met een allesdrager die je bovenop de vouwwagen monteert.

Fietsendrager bovenop de vouwwagen

Een fietsendrager in combinatie met een multifunctionele ​allesdrager/imperiaal​ kan tot wel vier fietsen bovenop de vouwwagen vervoeren, met een maximaal totaalgewicht van 50 kilogram.

Naast fietsen kun je op de allesdrager ook andere grote bagage meenemen zoals kano’s, surfplanken of een extra dakkoffer. Je hoeft je in ieder geval niet in te houden tijdens het inpakken! De allesdrager is geschikt voor de Aart Kok Kavango en Kariba Game Drive vouwwagen. Door de grootte van het pakket (165x70x15cm), is de allesdrager af te halen in één van onze ​showrooms​. Om er zeker van te zijn dat de allesdrager voorradig is verzoeken we je om voor vertrek te ​informeren naar de beschikbaarheid.

Fietsendrager kopen?

Je bent van harte welkom in één van onze ​showrooms​. Onze ervaren medewerkers staan je graag te woord en adviseren je met veel plezier ​bij de keuze voor een passende fietsdrager voor jouw vakantie situatie.