Aart Kok vouwwagen keuken kopen

Hoe gaan we koken op vakantie met de vouwwagen? 

Geplaatst op 8 juni 2015

Wanneer je iedere avond uit eten gaat dan hoef je geen luxe keuken mee!

Aart Kok heeft de keuze uit 2 fijne keukens, voor diegene die meer willen dan alleen koffie of thee zetten!

De compacte Aart Kok Kampeerkeuken past in bijna elke bagageruimte, maar biedt wat je nodig hebt op de camping, namelijk opbergruimte en een kooktoestel. Tevens is de Kampeerkeuken solide en in te stellen op diverse ondergronden. Ideaal voor alle soorten en maten vouwwagens.

De Aart Kok mobiele Kampeerkeuken is leverbaar vanaf: € 695,-.

Hoe gaan we koken op vakantie met de vouwwagen: Aart Kok mobiele Kampeerkeuken  Hoe gaan we koken op vakantie met de vouwwagen: Aart Kok mobiele Kampeerkeuken
 Aart Kok Kampeerkeuken incl. side tables  Aart Kok Kampeerkeuken / koffermodel

De meer luxe Aart Kok Aircraft Space Kitchen is de droom van de culi-fans die kamperen! De Aircraft Space Kitchen van aluminium is uitgerust met een kooktoestel, heeft opbergruimte en kan plaats bieden aan een Dometic koelkast. De deksel van de keuken is dubbelwandig en geisoleerd.

Tevens uniek is dat de Aart Kok Aircraft Space Kitchen zowel te monteren is op een v-dissel als een enkele boomdissel. Hierdoor past deze mooie keuken op bijna iedere tenttrailer, vouwwagen of aanhanger.

Voor beide Aart Kok keukens geldt: licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen!

De Aart Kok Aircraft Space Kitchen is leverbaar vanaf: € 1.495,-.

Hoe gaan we koken op vakantie met de vouwwagen: Aircraft Space Kitchen Hoe gaan we koken op vakantie met de vouwwagen: Aircraft Space Kitchen 
Aircraft Space Kitchen / Livingstone Aircraft Space Kitchen incl. side tables

i: Aartkok.nl/vouwwagens

Meer informatie over Aart Kok Adventure? Word lid van onze Facebook-pagina!

Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten