Terug naar Er is geen betere

Slaapsystemen

Bij het ontwikkelen van onze bedden gaan wij meer uit van het wakker worden in een perfecte omgeving dan van het slapen op zich. Een goed bed voel je niet. Het veert, ventileert en ondersteund zodat je uitgerust wakker wordt.

De lattenbodems van alle Aart Kok vouwwagens zijn specifiek volgens onze eisen gebouwd van massief Zweeds grenen. De breedte van de latten, de ruimte ertussen, overal is over nagedacht om tot het beste resultaat te komen.

De matrassen van Kariba en Kavango zijn van verend en ventilerend koudschuim met een soortelijk gewicht van 35. Een matras met een goede ondersteuning en een veerkracht die vele jaren mee gaat.

De Zambezi heeft een matras van maarliefst 10 cm dik. Bovenop een laag van 2 cm traagschuim, dat zich naar je lichaam vormt als het warm wordt. Daaronder 8 cm koudschuim met een soortelijk gewicht van 35 voor de veerkracht en de ventilatie. In combinatie met de lattenbodem een goed verend comfortabel bed met een lange levensduur.

Voor wie meer ruimte nodig heeft zijn er bedverlengers in de Kariba en Kavango en in de River Lodge en Camp kun je zelfs een kingsize bed van 200 x 220 cm kiezen.