De River Lodge is de soft top variant van de Zambezi met de overbekende sportieve uitstraling van wagen en tent. De basistent biedt meteen een ruim leefgedeelte, waardoor het opzetten van de luifel niet altijd noodzakelijk is, zeker niet als je met z’n tweeën bent. Met verschillende uitbreidingsmogelijkheden maak je er met gemak een gezinstent van.
Revolutionair is het dakraam, dat voor een aangename atmosfeer zorgt en uitzicht biedt op de sterren. De bagageruimte is maar liefst 1400 liter. Door het bed op te tillen, kun je de wagen beladen zonder de tent uit te vouwen. Deze Zambezi River Lodge behoort tot een special edition.
Het bouwjaar is 2021. De wagen wordt verkocht inclusief: Boogluifel, tentkleur beige/zwart, binnentent, matras, lattenbodem, panoramadak, kookeiland, koelbox, 12 volt aansluiting, fietsendrager achterop, cross-road pakket, wagenbak in de kleur olijfgroen, zwarte accenten, reservewiel incl. ophanging, laden/lossen, incl. transport/montagekosten. Deze Zambezi beschikt over een Tempo 100 certificaat, én hij is 1 keer op vakantie geweest.