Nostalgie in een nieuw jasje. Kamperen in een tent blijft toch het leukst. Maar in een River Camp wordt het een feest. Het bed is van de grond en altijd gespreid, de bagage is overal toegankelijk, maar ligt nooit in de weg. En kies je voor een keuken, dan is ook die altijd bereikbaar zonder dat je er last van hebt.
De River Camp tent is eenvoudig op te zetten. In één beweging zet je de hele tent op, inclusief petluifel. De achterzijde van de tent heeft nog de meeste voordelen ten opzichte van een tent, want er zijn daar geen haringen nodig en je hebt rondom zicht door de voor Aart Kok zo kenmerkende lounge ramen. Met een varioluifel of een kuipzeil kun je het leven op de camping nog aangenamer maken.
Deze Zambezi River Camp met bouwjaar 2023 staat in de showroom en wordt geleverd  inclusief: binnentent, vaste luifel, voorwand, kookeiland, koelkast, cross-road pakket, wagenbak in olijfgroen, zwarte accenten, reservewiel incl. ophanging, laden/lossen en transport/montagekosten. De tentkleur is beige/bordeaux.