Nostalgie in een nieuw jasje

Kamperen in een tent blijft toch het leukst. Maar in een River Camp wordt het een feest. Het bed is van de grond en altijd gespreid, de bagage is overal toegankelijk, maar ligt nooit in de weg. En kies je voor een keuken, dan is ook die altijd bereikbaar zonder dat je er last van hebt.

Lees meer

De River Camp tent is eenvoudig op te zetten. In één beweging zet je de hele tent op, inclusief petluifel! De achterzijde van de tent heeft nog de meeste voordelen ten opzichte van een tent, want er zijn daar geen haringen nodig en je hebt rondom zicht door de voor Aart Kok zo kenmerkende lounge ramen. Met een varioluifel of een kuipzeil kun je het leven op de camping nog aangenamer maken. Voor de lange mens is er speciaal het Super Size bed. De River Camp is echt een 2 persoons tent, maar voor een enkele overnachting kun je ook een extra slaapplaats maken in de voortent. Zo maak je van je 2-persoons, een 3-persoons vouwwagen.

All-in-One concept

De Livingstone River Camp Tent & Trailer is uitgevoerd met een systeem voor laden en lossen. De tent-unit kan in de lengte omhoog gezet worden, zodat je direct bij je bagage kunt, zonder dat je de tent hoeft op te zetten. De bagageruimte van 1500 liter is altijd toegankelijk. In de winter kan de tent-unit van de wagen af en heb je een bagagewagen voor bijvoorbeeld haardhout of andere zaken. Met de optionele huif kun je van de bagagetrailer een Transporter maken. De wagenbak is onderhoudsvrij, uitgevoerd in aluminium sandwich materiaal. De bodem is gemaakt van 15 mm betonplex, dus geschikt voor het vervoeren van meer dan alleen een kampeeruitrusting.

Aart Kok aluminium keuken

De luxe aluminium disselkeuken van Aart Kok is de droom van kamperende culi-fans. Neem verse producten mee in de koelkast. En vergeet ook je favoriete keukenspullen niet. Onderweg is de keuken toegankelijk en kun je spullen koel houden. Op de plaats van bestemming zet je hem op een handige plek neer. En dan maar koken met uitzicht op de heuvels of het water.

De keuken weegt maar 28,5 kilo, maar is toch robuust en isolerend omdat hij van dubbelwandig aluminium gemaakt is. Het design en de kleurstelling doen denken aan een flight case. Er is ruimte voor een Dometic absorptie koelbox, een gastank en veel spullen. Het ingebouwde driepits gascomfoor is thermisch beveiligd. De bevestiging is eenvoudig en van binnen uit afsluitbaar. De poten zijn traploos verstelbaar, zodat de keuken op elk gewenste hoogte neergezet kan worden.

Voor deze keuken zijn er nog side tables met en zonder watervoorziening en een kruidenplank verkrijgbaar.

Ben je ook benieuwd naar de andere vouwwagens van Aart Kok? Bekijk al onze vouwwagens voor een overzicht van de verschillende modellen die wij aanbieden.