Het eerste wat opvalt, is dat de off-road over dubbele bedden en het laden en lossen systeem beschikt, uniek in de markt voor off-road tenttrailers.

Lees meer

Bijna 10 jaar geleden verschenen de eerste Aart Kok tenttrailers met het befaamde “laden en lossen” zonder tent op te zetten systeem. Logisch dat de nieuwste telg uit het Aart Kok assortiment, nu al genoemd “The Beast” over deze Aart Kok innovatie beschikt.

De Kariba Tent & Trailer XL in off-road uitvoering wordt geleverd met 16 inch LandRover wielen! Het reservewiel wordt voor op de dissel geplaatst. Dit geeft niet alleen een extra stoere look, maar zorgt ook nog eens voor een stevige disseldruk, om nog beter off-road te kunnen rijden.

Onder de wagen zitten 4 heavy duty poten die eenvoudig verstelbaar zijn. Bij de wielen zitten off-road schokdempers. De dissel is voorzien van een heavy duty neuswiel en heeft ook een zware koppeling.

De wagen heeft een automatische voortent en 2 lattenbodems. De Kariba Tent & Traier XL Off-Road biedt slaapplaats aan 6 personen.

i: Facebook: Vrijwel alle camouflage overboord
i: Aartkok.nl/vooruitblik-wat-brengt-2017
i: Facebook: Op pad
i: Facebook: Laden en lossen doe je zo
i: Facebook: Aart Kok plaagt met stoere tenttrailer