Elektriciteit ingebouwd in de vouwwagen.

Zo doe je dat…door de vakman! Elektriciteit in de vouwwagen!

Geplaatst op 8 februari 2016

Elektriciteit tijdens het kamperen!

Bij het Service Center van Aart Kok Adventure weten ze alles over uw vouwwagen of tenttrailer, maar ook over het onderhoud van deze wagens. Dicht bij het vuur van de ontwerp- en sales afdelingen, is er geen vraag die onbeantwoord hoeft te blijven.

De fotoreportage laat de montage van een dubbelpolige zekering automaat 10 A met aardlekschakelaar 30 mA zien. Tevens werd er een CEE buitenaansluiting met deksel gemonteerd. Ook werd de vouwwagen van een aantal wandcontactdozen voorzien.

Mocht er na de ingreep onverhoopt sprake zijn van binnendringend vocht, dan kunt u terugvallen op garantie van de vouwwagenfabrikant, mits de montage door de erkende Aart Kok Service Centra bij u in de buurt zijn gemonteerd.

We willen individuen én de industrie inspireren. Ons doel is om een grotere behoefte te creëren aan het personaliseren van o.a. tenttrailers. Naast de talloze combinaties en allerhande tentmodellen is het nu ook mogelijk je eigen tenttrailer van allerlei handige accessoires te voorzien!

Bezoek onze Flagship Store, vestiging of één van de erkende Aart Kok Service Centra bij u in de buurt en informeer naar de ongekende mogelijkheden. Vraag vervolgens een op maat gemaakte offerte aan, via [email protected].

De familie Baart, waarvan deze Kavango Tent & Trailer is, wensen wij straks in het voorjaar weer veel kampeerplezier toe.

i: Bovag-onderhoud-reparatie-vouwwagen
i: Anwb.nl/elektriciteit
i: Aart Kok vouwwagens

Meer informatie over Aart Kok Adventure? Word lid van onze Facebook-pagina!

Op Facebook vind je onze pagina met nieuwtjes, handige tips en leuke links. Deel je creaties met ons, doe mee met acties of laat weten wat jij vindt van onze producten.

Terug naar nieuwsberichten