Service Center

Aanvraag voor onderstelbeurt of reparatie?

Voor aanvraag van een onderstelbeurt of reparatieverzoek, ga je naar aartkok.nl/aanvraag-onderhoud/. Zodra wij de gegevens verwerkt hebben, nemen wij contact met je op, voor het maken van een afspraak. Voor onderhoud aan je Combi-Camp vouwwagen, ga je naar combi-camp.com/nl/aanvraag-onderhoud/.

Vakantieproof?

Bij het Service Center van Aart Kok Adventure weten ze alles over uw vouwwagen of tenttrailer, maar ook over het onderhoud van deze wagens. Dicht bij het vuur van de ontwerp- en sales afdelingen, is er geen vraag die onbeantwoord hoeft te blijven. Bij binnenkomst worden de vouwwagens en tenttrailers aan een nauwkeurige check onderworpen. Zijn ze verkocht, dan worden ze in het Service Center klaargemaakt voor aflevering.

Zes jaar garantie bij Aart Kok Adventure

Wanneer u nu bij Aart Kok Adventure in Heemstede of Roden een nieuwe tenttrailer koopt, bent u verzekerd van onbezorgd vakantieplezier. Ga eens per jaar langs bij het Service Center van Aart Kok Adventure voor een BOVAG controlebeurt en krijg daar 6 jaar garantie voor terug.
Geldig bij aanschaf na 01-01-2015.

Download hier onze Garantievoorwaarden en Leveringsvoorwaarden.

Aart Kok Adventure Service Center

Voordat de vakantie begint, bent u er met een BOVAG onderstelbeurt, uitgevoerd volgens inspectie-formulier met veiligheidssticker, van verzekerd veilig op reis te gaan. En als u onderweg lekker op wilt schieten, laat u uw vouwwagen en auto keuren op Tempo 100. In de shop verkopen we batterijen, disselsloten, haringen, scheerlijnen, adapters voor de trekhaak en andere zaken die handig en onmisbaar zijn voor uw kampeervakantie.

Reparatie vouwwagen

Mocht er onverhoopt tijdens uw vakantie iets stuk gaan, dan kunt u bij het Service Center terecht voor reparatie van uw tenttrailer of vouwwagen én eventuele afhandeling via de verzekering. Wij adviseren u om evt. schades, reparaties of onderhoudsaanvragen direct na de zomervakantie aan te melden. Voor aanmeldingen na 1 januari geldt dat wij niet kunnen garanderen dat deze voor de meivakantie, Pasen e.d. in behandeling zullen worden genomen. Voor aanmeldingen die zijn gedaan na 1 maart, zijn wij mogelijk genoodzaakt om service ná de zomervakantie in te plannen, vanwege de drukte in het hoogseizoen.

Afspraak

Het maken van afspraken kan uitsluitend per onderstaand formulier geschieden. Wij voeren reparaties en claims die niet urgent zijn uit van 1 september tot 1 maart. Breng je de wagen of een onderdeel daarvan langs, zonder dat je hiervoor een afspraak hebt, dan kan de klacht niet in behandeling genomen worden.

Anneke backstage in de Aart Kok Service Center werkplaats in Heemstede

De werkzaamheden vinden door de week (niet op zaterdag) plaats. Tussen brengen en halen zit maximaal twee weken. In overleg kun je de wagen ook op dezelfde dag brengen en halen.

Brengen en halen

Kom je de vouwwagen brengen of halen bij het Service Center Heemstede, dan kan dit op onderstaand adres. Dit is aan de achterkant van ons bedrijf. Sta je voor ons hek, bel dan de receptie en er komt direct iemand naar je toe om de wagen aan te nemen.

Aart Kok Adventure Service Center
Nijverheidsweg 30
2102 LL Heemstede
Tel +31 (0)23 547 17 74

Voor het Service Center Roden, meld je je in de showroom aldaar.  Aanvraag onderstelbeurt / reparatiewerkzaamheden

  Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

  Triorep

  Vanaf 2015 is Triorep technisch partner van Aart Kok Adventure. Triorep is in Nederland één van de specialist op het gebied van vouwwagen-, tenttrailer- en caravanonderstellen. Triorep is een groothandel waar veel onderstelonderdelen van onze vouwwagens en tenttrailers op voorraad liggen. Er worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt. Triorep is gevestigd midden in het land te Scherpenzeel (Gld). Meer info: Triorep.nl

  Imanse

  Vanaf 2021 is ook Imanse, technisch partner geworden van Aart Kok Adventure. Met het bedrijf in Aalsmeer zijn zij niet ver van ons vandaan gesitueerd. Net zoals Triorep beschikt ook Imanse over een zeer uitgebreid magazijn met onderdelen. Wil je een onderstelbeurt laten uitvoeren, maak dan online een afspraak. Bij Imanse wordt ook het garantiebewijs afgestempeld, als je gebruik maakt van de 6 jaar garantie regeling. Meer info: Imanse Aanhangwagens & Caravans.

  Terug naar overzicht