Terug naar HISTORIE

Tundra tenttrailer 2005

Aart Kok Tundra vouwwagen

Klik op de folder voor de PDF versie.

Tundra vouwwagens

Een Tundra vouwwagen, daar begint het mee

De Tundra is een symmetrische vouwwagen met twee tweepersoons lattenbodems, een rondzit en een eindkeuken voor een scherpe prijs. Alles wat je als startende kampeerder met een gezin nodig hebt is aanwezig in de Tundra.

Omdat de Tundra ontwikkeld is door Aart Kok is hij volgestopt met allerlei zaken die voor deze klasse uniek zijn: het design van de tent is revolutionair; de bermkeuken met koelkast hoeft nooit te worden verplaatst, laat staan getild; gasveren maken het openklappen door één persoon mogelijk, ook omdat er geen zwaar deksel op zit; de binnententen klappen automatisch mee in; de voortent is met zijn boogconstructie gemakkelijk opzetbaar en zelfs te voorzien van een kuipzeil. Maar niet alleen de functie vormde een uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze vouwwagen. Een sportieve outdoor uitstraling die bij het echte kamperen van Aart Kok Adventure past, is minstens zo belangrijk.

Tent van topkwaliteit

Voor de tent van TenCate katoen tekent hofleverancier van Aart Kok Adventure: ESVO in Volendam. Een van de laatste ateliers in Nederland waar nog ambachtelijke topkwaliteit geleverd wordt. Met de boogvorm wordt ingespeeld op de toenemende vraag naar tunneltenten vanwege het ruimtelijke effect en het opzetgemak.

Nieuw aan de vouwwagen is de vaste doorloop keuken. De achterkeuken kan onderweg als bermkeuken dienst doen, waarbij ook de optionele koelkast toegankelijk is. Tijdens het kamperen blijft hij op zijn plaats en is de wagenbak via de keuken toegankelijk.

De Aart Kok Tundra is helaas niet meer verkrijgbaar. Benieuwd naar ons huidige assortiment vouwwagens? Wij hebben de ideale vouwwagen voor jou.