Aart Kok Zambezi vouwwagen kopen

Update Our World Trip

Geplaatst op 1 juli 2016

Hierbij even een update over onze wereldreis. We zijn nog steeds druk bezig met de voorbereidingen. Het reviseren van de Mercedes motor gaf ons veel meer problemen dan we verwacht hadden en we moesten veel nieuwe onderdelen uit Duitsland bestellen. De leverantie daarvan duurde vijf extra maanden, maar gelukkig is alles nu aangekomen en het werk aan de auto is weer gestart.

Voor de kerst verwachten we de auto en de Zambezi volledig op gang te hebben. Dan nog een proefritje van zo’n vier weken/2.500 km in Nieuw Zeeland, wat losse eindjes vastknopen en dan gaan we er dan toch in april of mei op stap; eerst naar Noord-Amerika en Canada. Wel ongeveer vier maanden later dan gepland, maar toch niet zo erg gek over een periode van drie jaar voorbereidingen.

Inmiddels hebben we onze eigen website classicstrider.com. Het is nog een beetje “clunky” en er moet nog het een en het ander aan worden gedaan, maar een heleboel van de voorbereidingen en onze plannen staat erin. Als je even tijd hebt en de website bezoekt zal je zien dat er veel over de Zambezi staat vermeld; we hebben zelfs de link naar jullie Zambezi off-road video er in zitten. Ik neem aan dat dat wel goed is.

Als dit of interese is kunnen jullie uiteraart ook een link naar onze website maken.

We houden jullie wel verder op de hoogte.

Allerbeste groetjes Liesbeth en Fred uit Nieuw Zeeland.

Terug naar ervaringen